maanantai 7. kesäkuuta 2010

Vähemmän kiva aamu (emännällä)

Viiden aikaan Inca hiippaili "pihamaalle", tuli vähän ajan perästä takaisin nukkumaan ja jo silloin arvasin, että siellä käytiin asioilla. Alkoi nenään tulla kakan hajut. No, minä jatkoin nukkumista tietenkin.

Aamulla kurkkasin olkkariin ja pisuthan siellä (kahdet) ja kakkoja lattialla. Menimme kuitenkin ensin ulos pissalle ja sen jälkeen aloin tarkastella tuhojen laajuutta.

Yöllä oli käyty kaksi kertaa pissalla ja saman tien kakattukin molemmilla kerroilla. Kakkoja oli taas kulmapöydän alla, sohvan takana ja keskemmällä lattiaa. Pisulätäköt olivat lähekkäin telkkarin alla.

Ei yhtään kivaa!!!!!

Se on nimittäin aikamoinen homma klenkata kakat ja pissat pois ja saada lattia luututtua puhtaaksi edes jotenkin. Hiki siinnä tulee, kun ilmankin tulee. Hidasta ja raskasta puuhaa. Virkistävää suihkuakaan ei voi noin vain ottaa, kun se ei kipsin kanssa ole mahdollista.

Ainoa hyvä puoli tässä on, että Inca ei enää kajoa moppiin ja antaa minun siivota rauhassa. Kolinapurkin jälkeen sille ei ole tarvinnut kuin ärähtää (kiukkuisesti), niin se jättää mopin ja muut siivousjutut rauhaan. Nytkin meni takaisin sänkyyn nukkumaan, eikä koko aikana tullut edes lähelle, kun laahustin keppeineni ja moppeineni edes takaisin.

No, nyt olen siinä pisteessä, että Incan pääsy olohuoneeseen loppuu tavalla tai toisella eli yritän kasata aukon eteen tavaroita, että se ei pääse sinne. Ei ainakaan yöllä, eikä päivälläkään muuta kuin sillon kun on pisuttu ja kakattu juuri ulos.

Ja illallakin kävimme sentään ulkona yhdentoista jälkeen ja eilen se sai pisuta ja kakkia pihalla mielin määrin, kun se juoksenteli vapaana. Että mistä noita pissoja ja kakkoja oikein tulee????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti