maanantai 7. kesäkuuta 2010

Lisää harjoituksia

Inca lähti toisen lenkittäjän kanssa ulos ja oli taas aivan innoissaan. No selvä se, kun minun kanssani vaan köpötellään penkiltä toiselle :( Ja viikonlopulla Incalla vasta onkin kivaa tiedossa, kun Anita on luvannut viedä Incan metsään!!

Vein tänään juustonpalat ja kalkkunaleikkeet ulos, mutta eihän Inca niihin koske nyt enää missään. Kyllä se inisi ja vaikeroi vähän (muodon vuoksi), mutta vaikka siirtelin niitä minne, niin ne saivat olla rauhassa. Pitää vaihtaa lajitelmaa, ettei sille tule käsitys, että juustoon ja kalkkunaan ei saa koskea, mutta kaikkeen muuhun saa.

En ole Incalla teettänyt vielä sarjoja, mutta nyt harjoiteltiin sisällä maa, istu, seiso. Palkka tuli jokaisen jälkeen, kun se oli vähän hölmistynyt, että mitä tämä nyt tarkoittaa, mitä siltä odotetaan ja vaaditaan. No ei muuta vaadita, kun tottelevaisuutta ja että kerrasta tehdään se mitä käsketään. Ja vielä heti eikä viidestoista päivä.

Täytyy käyttää tämä klenkka-aika tällä tavoin hyödyksi, kun emme pääse nyt mihinkään harjoittelemaan tottelevaisuutta tai muuta. Mutta jahka jalka on kävelykunnossa, niin menen sitten jatkamaan harjoituksia sinne kääppänöiden joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti