keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Toinen ulkoiluttaja

Nyt ilmaantui toinen ulkoiluttaja, joka on halukas lenkittämään Incaa!! Tuo nainen on suunnilleen minun ikäiseni ja olemme joskus jutelleet koirista. Heidän koiransa kuoli tai lopetettiin maaliskuussa, kun sillä oli luusyöpä, eikä mitään ollut tehtävissä.

Tämä nainen tuli tuohon meidän pihalle illalla (asuu naapuritalossa), kun olimme siinä Incan kanssa ja sanoi, että kyllä hän mielellään lenkittää koiraa, niin saa itsekin liikuntaa. Sanoin, että minulle sopii oikein hyvin, vaikka Incalla onkin jo yksi ulkoiluttaja. Saa tämä sitten välillä vapaapäiviä.

Tänään on vissiin ollut niin kuuma, että Inca ei ole kauheasti halunnut liikkua. Nytkin illalla tosiaan istuimme penkillä ja Inca makasi jalkojeni juuressa ja oli perin tyytyväisen oloinen. Millään se ei olisi siitä lähtenyt sisälle, vaikka olimme siinä kauan aikaa.

Tai sitten se on päätellyt, että tuota emäntää ei kannata lenkittää, kun se on tuommoinen kremppa, parempi, että se on aloillaan ja parantuu. Istutaan siis penkillä. Mistä noista koiran ajatuksista tietää. Kyllähän se nyt tietenkin ymmärtää, että jotain on vialla, kun olen niin erilainen kuin ennen kaikkine sauvoineni.

Nukuimme taas pitkät päikkärit, semmoiset kaksi ja puoli tuntia yhtä kyytiä. Kovasti väsyttää tämä kremppaisuus. Incakin kai meinaa, että nukutaan, niin parantuu emäntä vikkelämmin. Ja tuossa me sitten pötköttelemme sängyssä yhdessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti