tiistai 30. maaliskuuta 2010

Suihkussa

Illalla Inca ja Iines peuhasivat kuraisella pihalla siihen malliin, että edessä oli ensimmäinen suihku. Täällä on vielä amme, joten laitoin sinne pohjalle tuommoisen koiran makuualustan, jossa on liukumaton pohja. Se pysyi paikallaan, mutta koira huonommin. Vaan eipä siinä mikään pyristely auttanut, kun emäntä oli päättänyt, että kurat huuhdellaan pois. Ja huuhdeltiin myös.

Ei se Incasta kai maailman kamalinta ollut, mutta pitää nyt jatkaa suikutusharjoituksia, että se tottuu kunnolla siihenkin puuhaan. Ja niitä joutuu jatkamaan pakostakin, kun kelit ovat aikamoisia kurakelejä.

Kovin erinäköinen koira suihkusta tuli kuin mitä oli sinne mennessään. Turkki märkänä Inca näytti jotenkin surkealta, mutta pyyheliinoilla kuivattelin Inca entiseen pöyheyteensä.

Toivottavasti suihkureissu ei ollut kovin negatiivinen kokemus. Inca on ollut ammeessa kerran aikaisemmin lähinnä tutustumassa siihen ja silloin vähän suihkutin tassuja. Luulisi vesikoiran "luonnostaan" rakastavan kaikkea veteen liittyvää! Mutta amme ja suihku eivät ole kovin "luonnonmukaisia" vesielementtejä.

Saihan Inca kylpyläreissun päätteeksi nameja, että ehkäpä tuo muistikuva auttaa seuraavalla suihkukerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti