tiistai 16. maaliskuuta 2010

Onk' se tyttö?

Näin paljon en ole koskaan ennen puhunut ihmisten kanssa kuin nykyisin puhun. Ja tämä johtuu tietysti Incasta. Ihan tuntemattomatkin ihmiset kyselevät ja kommentoivat kuka mitäkin ja jotkut rapsuttavat ja siluttavat Incaa.

Tämän talon asukkaat ovat kyselleet, olenko ottanut koiran ja sitä ovat myös kyselleet, että tiedänkö, että naapurissani on samanlainen pentu :) Ovat varmaan ihmeissään, että minulla on koira, kun ennen ei ole ollut ja ihmettelemistä riittää siinäkin, että kaksi samanlaista pentua ilmestyy näkösälle samoihin aikoihin. No nyt alkavat jo olla kärryillä, kun alvariinsa ajelemme hissillä ylös ja alas pennut sylissä.

Inca tekisi kaikkien kanssa tuttavuutta suurella innolla. Remmilenkistäkään ei tahdo tulla mitään, kun Inca yrittää päästä jokaisen ihmisen tykö, joka vain näköpiirissä on.

Tänään yksi alueen koiraihminen oli koiransa kanssa ulkona ja kun tiemme ristesivät, hän kysyi, onk se tyttö. No onhan se. Hän päätteli sukupuolen punaisesta taluttimesta:) Ja sitten vaihdettiin muutama sana, kuten minkä rotuinen ja ikäinen Inca on ja että hänen "vanha rouvansa" ei oikein tykkää koiravauvoista. Inca olisi kovasti tehnyt tuttavuutta molempien kanssa, mutta eihän se aina käy.

Siinä sitä on emännällä tekemistä saada Inca pysymään aisoissa, ettei se tee tuttavuutta yli-innokkaana kaikkien kanssa, kun kaikki eivät todellakaan ole innostuneita koirista. Mitä tietenkään en voi nyt ymmärtää :) Mutta toki minä ymmärrän, kun en itsekään ennen ollut innostunut koirista, enkä halunnut tehdä niitten kanssa sen lähempää tuttavuutta.

Vaan nyt ovat ajat toiset! Miten se menikään se Flora-mainos? Mitä meillä syötiin ennen kun ei ollut Floraa? Mitä minä tein ennen kun ei ollut Incaa? Hmmm.

Niin ja Ilkka valisti minua, että koiran tulo kotiin ei sitten muuta elämää, että elämä jatkuu entisellään. Katuosoite on tosiaan vielä sama, mutta muutoin entisestä ei ole paljoa jäljellä. Niin päiväjärjestys kuin rutiinitkin ovat menneet uusiksi, mutta se on pelkästään mukavaa. Inca on minun elämäni sisällöntuottaja:) Jos olisin halunnut jatkaa entiseen malliin, olisi Inca nyt jonkun toisen koira. Vaan onnekseni ei ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti