tiistai 9. maaliskuuta 2010

Saavutus

Vihdoin ja viimein Inca uskalsi tulla omin tassuin parvekkeelle, kun istuin sen lattialla. Muutaman kerran oli jo omin tassuin tullut pois parvekkeelta, kun itsepäisesti vaan kannoin Incan sinne ja annoin tutustua paikkoihin. Siivosin parvekkeen ikkunaremontin jäljiltä tänään kevätkuntoon, niin nyt on siellä matot lattialla ja tavarat järjestyksessä.

Taitaa olla tuo kynnys, joka tekee parvekkeelle menemisen vaikeaksi tai jotenkin pelottavaksi. Samoin kylpyhuoneen ja vessan lattia ovat korkeammalla ja siis niissäkin on ikään kuin kynnys, mikä kai on Incasta myös outoa, koska ei niihin mene.

Niin vaikea tietää, mitä pienen koiran pään sisässä oikein liikkuu. Haluan rohkaista Incaa, mutta toisaalta en halua olla liian vaativa. Vaikea tietää, missä raja kulkee.

Tänään päiväkävelimme jo "kauas" ja aika hienosti hihnassa. Inca ei enää tempoile kovin paljon, mutta välillä on vauhti sellainen, että hihna kiristyy. Aika hyvin Inca kulkee vieressä tai edessä, eikä säntäile sinne tänne, mitä teki aluksi. Inca myös tottelee, kun sanon, että tule, jos se on mennyt väärälle puolelle tietä tai yrittää mennä. Kyllä tämä tästä alkaa sujua.

Mietin, että meidän alkaa olla aika pian tehdä ensimmäinen bussimatka ja tutustua uuteen kuljetusvälineeseen. Se on varmasti jännittävää.

Tänään Inca näki pyöräilijän ja oli ihmeissään, että mikäs tuo nyt oli. Ja lastenrattaatkin nähtiin. Kaikkea uutta ja kummallista joka puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti