tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kauppakeskuksessa




Inca pääsi siis kauppakeskukseen, vaikka sinne oli koirilta pääsy kielletty!! Mutta Inca oli sylissä ja tuskin se olisi askeltakaan astunut siellä, kun oli niin pelottavaa taas.

Luulin, että tuohon Varissuolla olevaan Itäkeskukseen pääsevät koiratkin, mutta ei. Kaikissa ovissa oli koirakielto. Ja se kauppakeskus ei edes ole mikään fiini paikka, päinvastoin. Ihme koirakammoisia ovat. No, seuraavaksi pitää suunnistaa kai keskustaan ja mennä Hansaan, kun kuulemma Stokkallekin saavat koirat mennä, mutta ei elintarvikeosastolle.

Tuo oli nyt sellainen ensiaskel kauppakeskusmaailmaan ja taisi hyvinkin täyttää tarkoituksensa. Jotenkin hirvittää ajatella koiraa jossain kivierämaassa eli keskustassa. Missä koirat siellä pissivät?

Mutta siis Inca vikisi koko ajan, kuten tuolla aiemmin klipissä kuuluu. Ajelimme rullaportaita ylös ja alas ja kävelimme keskuksessa aikamme ja Inca sai nuuskia kauppakeskusilmaa ja ihmetellä, mikä kumma paikka tämäkin nyt taas on.

Iltapäivällä teimme pitkän lenkin (kaikki on suhteellista!) metsässä ja tapasimme puolivuotiaan koiranpennun, jonka kanssa teimme tuttavuutta. Se oli borderterrieri ja kyllä siinä jonkinmoinen leikki tai paini syntyi, kunhan pennut olivat ensin nuuhkutelleet toisiaan.

Inca kyllä tykkää koirista, mutta niitten haukkumista se pelkää tai pelästyy (vaikka itsekin haukkuu milloin mitäkin!). Se selvästi hätääntyy, eikä tiedä, minne päin lähtisi menemään. Tuokin koira haukkui ensin kauempana ja Inca oli hyvin arka, kun tiemme kohtasivat polulla. Mutta utelias ja kiinnostunut Inca oli, häntä vaan vipatti kovasti, kun olisi tehnyt mieli tehdä tuttavuutta, mutta ei oikein tohtinut uskaltaa. Kyllä se rohkeus siitä tuli tai uteliaisuus voitti tai leikki innosti, kun lopulta ne tulivat hyvinkin toimeen keskenään.

Mukavaa kumminkin, kun tulee tuommoisia uusia koiratuttavuuksia vastaan. Emäntäkin saa puhella koira-asioita uusien ihmisten kanssa ja ainahan sitä juttua koiraihmisillä riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti