keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ruokavalmisteluja

Pennut ovat tottuneet syömään - tai tykkäävät syödä - mössöä, jossa on riisiä, jauhelihaa ja nappuloita. Minäkin olen varautunut nyt siihen, että samantapaisella ruualla jatketaan, kun siihen masu on tottunut. Ostin tänään jauhelihaa ja pakastin sen sopivan kokoisissa annospusseissa. Sitten ei muuta kun riisiä keittelemään ja tekemään mössöä ja toivomaan parasta. Voi olla, että muutama päivä menee vähän vähemmällä syömisellä, mutta eiköhän nälkä ajan myötä tee tehtävänsä.

Herkkupuikkojakin ostin, saavat hampaat töitä ja näkyivät jyystävän niitä mielellään pentulassa. Tosin nappulatkin menevät paremmin alas kuivina kuin liotettuina. Possun sydäntä keitettynä ja pieniksi paloiksi pilkottuna, sen pitäisi olla herkkua. Sopii siis namipaloiksi :) Ja onhan minulla niitä "oikeita" kaupan namipussejakin odottamassa, että päästään Incan kanssa harjoittelemaan oppimista ja palkitsemista! Mikä Incan mielestä on suurinta herkkua, se nähdään aika pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti