lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen yö

Illalla laitoin sängyn viereen Incan nukkumapaikan ja siihen hän käpertyi unille. Minä vähän silittelin ja rapsuttelin, että ei olisi ainakaan turvaton olo. Nukuimme kait suht hyvin.

Kolmelta menin vessaan ja Inca tietysti lähti mukaan, mutta hänpä meni omalle pisupaikalleen eli keittiöön pisumaan. Niin sitä pitää! Sitten jatkoimme koisimista. Aamuyöstä otin Incan viereeni :) Inca ei kyllä pyytänyt, mutta ajattelin, että onhan se mukavaa meille molemmille nukkua hetki samassa sängyssä. Minusta ainakin oli mukavaa!

Puoli seitsemän paikkeilla havahduin siihen, kun Inca repi sängyn vieressä olevan tuolin selkänojalla olevaa vaatetta. Kömmimme ylös, mutta emme ulos asti. Aamupisut pisuttiin paperille tai sen viereen oikeastaan.

Eilen illalla Inca jo intoutui leikkimään leluilla, eikä enää vinkunut paljonkaan. Aamulla oli touhua myös ja villasukat, leikkikoira ja minun yöpukuni saivat retuutusta! Niin ja riisimössö teki kauppansa illalla ja samoin aamulla.

Aamutoimien jälkeen aloin tiskata ja Inca huiteli missä huiteli. Kun sain hommat tehtyä, lähdin katsomaan, mistä Inca löytyy. Oli tässä tietokoneen vieressä lattialla maton päällä nukkumassa. Arvasi varmaan, että tuttu kapistus, tuohon ihmiset ovat kiintyneet ja päätti nukkua siis lähellä! Hyvin arvattu, toki minun pitää kirjottaa ensimmäisen yön tapahtumista.

Ulkona on paljon pakkasta, mutta seuraavaksi suunnistamme ulos pisuille pakkasista huolimatta. Kunhan hieman lauhtuu, lähdemme tekemään pikku pyrähdyksiä pihalla ja tutustumaan lähiympäristöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti