torstai 25. maaliskuuta 2010

Matkakuvia


Emännän villatakki kulkee mukana turvallisena makuualustana.


Kohtaaminen!


Vauhtia riittää!


Täältä löytyy jotain mielenkiintoista...


...ja täältä.


Ja taasko minua kuvataan.


Marjapensaslumivuoristossa.

Menomatka autossa oli yhtä kitinää ja vikinää ja välillä vähän äänekkäämpääkin ääntelehtimistä. Ei ollut Incalla kivaa. Tulomatka sen sijaan sujui jo kuin vanhalla tekijällä, mutta Inca olikin uninen ja nukkui suurimman osan ajasta, mitä välillä nousi vähän vikisemään. Ajomatka suuntaansa kesti semmoisen puolisen tuntia.

Ja Incahan kotiutui uuteen paikkaan hyvin. Nukkumapaikka löytyi eteisen lattialta heti ja kaikkeen varautunut emäntä raahasi tietenkin villatakkinsa mukaan, että Incalla oli kotoisaa nukkua.

Kissojen ja koiran kohtaaminen sujui hyvin sikäli, että se sujui rauhallisesti ilman kahakoita. Kissat suhtautuivat hyvin epäluuloisesti ja varautuneesti tulokkaaseen. Ne olivat selvästi otettuja siitä, että tuommoinen koiraotus oli tullut häiritsemään heidän kissanpäiviään.

Inca olisi tehnyt tuttavuutta niin kuin se tekee kaikkien kanssa, mutta vielä toistaiseksi ei kissoista ollut leikkikaveriksi. Pienellä murinalla ja sähinällä sen sijaan yritettiin kertoa koiralle, että se tunkee liian lähelle. Inca ei ymmärrä "kissaa", kissat ehkä ymmärtävät paremmin "koiraa", kun ovat jo vanhempia. Ne tietävät jo, mikä koira on. Inca vasta ihmettelee, että mitä kaikkea maailmasta löytyykään.

Pihalla oli kiva kirmata ja kävimme myös vähän kävelyllä lähistöllä nuuskuttelemassa uusia hajuja. Pisureissut omakotitalossa käyvät pikkuisen näppärämmin kuin kerrostalossa, eikä Inca pisunut kuin kerran sisälle ja sekin aivan aluksi, vaikka oli juuri pisunut ulos. Ehkä sillä oli vähän jännittävää tai sitten sen piti merkata reviiriään.

Niin, ja parasta, mitä Inca ikinä kuvitella saattaa, on kissanruuat, sekä kissannappulat että latzit! Niitä koira ostaisi! Oli ihan vaikea saada Inca pysymään pois niitten ruokakeppujen kimpusta, mutta onneksi ne voi nostaa pöydälle ja silti ne ovat kissojen ulottuvilla.

Mutta matka meni hyvin ja Incan maailma avartui paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti