tiistai 16. elokuuta 2011

Vettä sataa...

...ja agiharkat jäivät väliin. Kenttä kuulemma on tämmöisellä sateella yksi suuri lammikko, vaikka sade olisi loppunutkin. Ensi tiistaina jatketaan harjoituksia toivottavasti paremmassa säässä.

Olen ilmoittanut Liinun pikkupentujen leikkikouluun. Se alkaisi huomenna, mutta koska meillä on silloin rokotuspäivä, niin se saa riittää sille päivälle ja menemme leikkimään vasta viikon kuluttua. Tuo on nyt ihan sitä varten, että Liinu sosiaalistuu uuteen paikkaan ja kouluttajaan, muihin pikkupentuihin ja niiden omistajiin. Tämä on Tuija Seren kurssi. Mitään koulutusjuttuja me ei vielä sen kummemmin aloiteta, pentu saa olla pentu ja oppii se tuossa Incan vanavedessä vaikka mitä ihan kuin huomaamatta. Istuvatkin hienosti molemmat edessäni, eikä siihen ole tarvittu Liinun kohdalla juuri mitään opetusta. Niin, ja katsoa tapittavat silmiin, eikä sitäkään olla Liinun kanssa harjoiteltu. Liinu tietää, mitä odota tarkoittaa ja aika hyvin se jo osaa odottaakin. Se on niin usein arjessa toistuva juttu, että väkisinkin sen oppii. Ja muuta ei sitten tarvikaan osata vielä remmissä kulkemisen ja luoksetulon ohella.

Tänään piilottelin harkkoihin tarkoitettuja nakinpaloja munakennoihin ja lattioille koirien etsittäviksi. Liinu sai maistaa ekan kerran nakkeja ja hyvin tuntuivat maistuvan :) Siinä onkin puuhaa saada Liinu pysymään pois Incan etsintöjen tieltä, se kun on semmoinen tättähäärä, että se ei oikein malta keskittyä munakennoprobleeman ratkaisuun, vaan mieluusti häärii siellä, missä Incakin. Ja Inca taas haluaa ja tarvitsee oman rauhan, kun se tekee nenähommia. Mutta se oli hyvää sadepäivän puuhaa. Ihan sama koirien ja lasten kanssa, sadepäivä, mitä nyt tehtäisiin? :D No, pitäväthän nuo toistensa viihdyttämisestä huolta, Liinu taas tänään pari kertaa parkunut kuin teuraaksi vietäisiin, mitä lie Incan kanssa puuhanneet :O Mutta Liinuhan päästelee kiljahduksiaan, kun leikkaan sen kynsiäkin, että taitaa pikku neiti esittää välillä ainakin omaa show'taan. Tai sitten sillä on tooooosi herkät kynnet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti