tiistai 23. elokuuta 2011

Karvakorvissa ja agilitissä

Liinu pääsi tänään Karvakorviin ostoksille. Menomatkalla yksi täti bussissa kysyi, saako koiraa silittää ja tuli sitten viereen istumaan, kun sanoin, että saa. Kovasti kehui Liinua rauhalliseksi pennuksi :) ja silitteli Liinua ja puheli sille.

Karvakorvissa ei ollut muita asiakkaita, eikä koiriakaan portin takana, joten Liinu haisteli taas nurkkia ja lattioita, kun maksoin meidän ostoksia ja kerroin, että Liinu on espanjanvesikoira. Nainen siellä ehdotti portugalinvesikoiraa ja mies olisi ehdottanut pumia. Ostin broitskun siipiä, kalkkunankauloja ja rustoluita sekä natural menuta lammasversiona, uutuus! Inca sitä kotona haisteli, että mitäs tää on, mutta söi kyllä tuliaismakupalat. Nakeilla kumminkin mentiin harkkoihin.

Illalla oli tosiaan sitten Incan vuoro saada kahdenkeskistä aikaa agissa. Välistävetoja ja takaaleikkauksia oli päivän teemana. Hyppyjä ja putkea mentiin erilaisin variaatioin, oli vaan ilta sen verran kuuma ja aurinkoinen, että Inca mieluummin olisi nuuskutellut kentän tuoksuja kuin hyppinyt ja juossut. Inca ei tosiaan ole minkään kuuman ilmanalan koira, että sen kanssa on turha lähteä kesähelteellä mihinkään vaativiin hommiin johonkin avaralle kentälle. Siinä se on tullut erinomaisen hyvin emäntäänsä, joka myös läkähtyy ja hyytyy auringossa paljon nopeemmin kuin muut :O Hyvä kun olen edes jossain nopea :D

Huomenna metsälenkillä merkkaan jäljen, olen jo jalostanut prisman muovikassin suikaleiksi. Siinä ei haittaa, vaikka koirat on mukana, ne saa haahuilla ympärillä ja ihmetellä, että mitä toi nyt tekee. Sitten myöhemmin, kun koirat on kotona, käyn kippaamassa veret sinne. Joskus torstaina menen Incan kanssa jäljelle ja kai Liinullekin pitää tehdä jo oikea oma verijälki, mutta se saa olla tuoreempi, kun on ekakertalainen kyseessä. Hyvin sekin kyllä nenäänsä käyttää, että eiköhän tuo verijälkikin saa nenän tuhisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti