sunnuntai 14. elokuuta 2011

Musapiknikkiä, puistokävelyä ja odottamisharjoituksia :)

Jaa-a, käy melkeen työstä tämä pennun sosiaalistaminen yhteiskuntaan :D

No ei sentäs, mutta erilaiset tilaisuudet pitää hyödyntää ja tänään oli vuorossa musapiknikkä Kupittaalla. Koirat saivat hetken aikaa kuunnella tykimpää lastenmusaa soittanutta bändiä. Sen verran kovaa se soitto oli, että ihan eturivissä ei oltu :D Ovatko nykyajan lapset kuuroja? Jos eivät, niin tuotapikaa ovat, jos usein kuuntelevat tykimpää lastenmusaa puistossa.

Lenkkeilimme puistokäytävillä sinne tänne hyvässä järjestyksessä - ja välillä vähän vähemmän hyvässä järjestyksessä :) Koirat ihmettelivät ja haukkuivat semmoisia nelipyöräisiä pyöriä, kulkuvälineitä, joita puistossa näkyi paljon. Lopulta ne eivät enää haukkuneet niitä, tottuivat kai. Liinu niinkään haukkunut, mutta Incasta ne olivat haukuttavan outoja.

Sitten koirat saivat harjoitella odottamista, kun sidoin ne johonkin tolppaan jätskikiskan luona, menin jonottamaan kaffetta ja pehmistä. Hyvin kaikki sujui, mutta sitten kiskan terassille tuli pienikokoinen koira ja vissiin kaikki kolme haukkuivat. Olin jonossa, niin en oikein päässyt seuraamaan tilannetta. Mutta ihmeen hyvin Inca ja Liinu odottivat, kun eivät olleet edes hyvässä näköyhteydessä minuun. Luottavaisina ja rauhallisina ne olivat tolpassa :)

Sitten join ja söin ostokseni ja koirat huilivat sen aikaa taas kaikessa rauhassa ja katselivat maailman menoa puistossa. Kävelimme pysäkille ja taas koirat huilivat ja odottivat kärsivällisesti bussin tuloa. Liinu-pikkuinenkin on jo niin iso tyttö, että se sai kiivetä itse bussiin ja sieltä pois. Hyvin se sujui, vähän outoa, mutta sunnuntailiikenne ja naiskuljettaja ovat hyvä yhdistelmä harjoittelulle :)

Liinu katselee koiraa

Kuunnellaan musaa

Incalla omat eväät, jotka se bongasi jostain pusikosta

Liinu on niin Liinu :)

Liinu kaappasi Incan eväistä sämpylän jämät,
jotka ikävä kyllä otin siltä pois :(

Emäntä juo kaffetta, meil ei antanu mitään, pöh!

Ootellaan bussia. Mekö ongelmakoiria :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti