keskiviikko 17. elokuuta 2011

Reipas tyttö Liinu - 12 viikkoa

Käytiin päivän kunniaksi hakemassa rokotus Liinun niskaan :) Eikä Liinu ollut moksiskaan. Hyvin se antoi tutkia korvat, silmät ja hampaat sekä kuunnella sydänäänet ja tunnustella massua. Pöydällä olo ei ollut kauhistuttavaa, eikä laittialla olokaan. Liinu nuuskutteli tarkkaan paikkoja sekä odotushuoneessa että vastaanotolla.

Maria tuossa soitteli ja kertoi heidän käyneen myös rokotuksella aamulla. Eläinlääkäri siitä mainitsikin :) Oltiin Petvetissä molemmat. Liinu-pikkuinen pulskistuu hyvää vauhtia, nyt Petvetin vaaka näytti 6,2 kiloa :O Itse asiassa Inca oli pikkuisen kevyempi, se painoi saman ikäisenä 5,9 kiloa. Katselin juuri blogista kuvia, kun Inca oli vauva :) ja meidän silloista ekaa rokotusreissua, joka oli mennyt niin ikään hyvin.

Mutta antaa Liinun syödä ja kasvaa omaan tahtiinsa ja aika sitten näyttää, tuleeko siitä matroona nro 2. Inca on matroona nro 1. Hyvinhän Liinu syö ainakin kun on broitskun siivistä kyse. Ne menee jo sellaisella vauhdilla alas, että ei uskoisi noin pienillä hampailla semmoiseen kykenevän. Ja hyvin menevät alas myös jauhelihamössöt. Nappulatkin kyllä, mutta vähän huonommin. Liinu syö nyt kolme kertaa päivässä. Sillä on nappula- broitsku- ja mössöateria.

Lauantaina meillä onkin jänskä päivä, kun Lilla tulee hoitoon :) Kivaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti