maanantai 8. elokuuta 2011

Metsälenkkejä, puistotokoilua ja sosiaalistamista

Liinun kanssa ollaan tehty päivittäin jo kohtalaisia metsälenkkejä aina vähän uusia polkuja kulkien ja reviiriä laajentaen ja siihen tutustuen. Mutta sellaisia pitkän kaavan mukaan tehtyjä lenkkejä ei tietenkään vielä tehdä. Kovasti on Liinu vaan vahvistunut ja voimistunut näiden kolmen viikon aikana. Ensin oli tuo pikkumetsän lenkki valtava, nyt se sujahtaa jo hetkessä. Mutta niin se oli Incankin kanssa. Kun ikää ja voimia tulee, suurenevat metsätkin.

Ja saahan Liinu sen päiväistä fyysistä treeniä jatkuvasti Incan kanssa painiessa ja juostessa, joten ei mikään ihme ole, että tytöllä jaksamista piisaa. Ja välillä koirat saavat huilia, kun emäntä kuntoilee telineissä :)

Liinun maailma laajeni myös Mustiin ja Mirriin, kun kävelin sen kanssa kahden Kalevantien kauppaan sosiaalistumaan. Osan matkasta kannoin Liinua, mutta hyvin tuo jaksoi remmissäkin taapertaa. Eipä Mustissa ja Mirrissä mitään erityistä tapahtunut, Liinu kovasti nuuskutteli kaupan olevia hyvänhajuisia tuotteita, joita emme kuitenkaan ostaneet. Niitten sijaan ostimme broitskun siipiä vähän, kun niitä siellä sattui olemaan. Mutta nyt on sitten käyty kaupassa sisällä, joten taas yksi kokemus Liinulle lisää.

Tuon reissun jälkeen vaihdoin koiraa ja lähdin Incan kanssa Kupittaalle. Liinu sai nyt huilia kotona, ei liikaa äksöniä yhdelle päivälle. Ja sitten halusin myös olla Incan kanssa kahden reissussa, että se ei tunne itseään syrjäytetyksi. En tiedä, tuntevatko koirat mitään tuonkaltaista, mutta kuitenkin minusta on kiva, että me olemme välillä niin kuin "ennen vanhaan". Menimme bussilla, mutta kävelimme kotiin, joten tuli iltalenkki tehtyä siinä samassa.

Kupittaalla oli mukana Hugo, Iines, Romppu ja Inca sekä lukuisa joukko mätsärikoiria. Romppukin osallistui mätsäreihin, toivottavasti menestys oli hyvä! Ainakin hampaitten katsomisharjoitus sujui hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti