maanantai 1. elokuuta 2011

Koirien kanssa Kupittaalla

Molemmat koirat pääsivät tänään Kupittaalle "tokoiluun". Tokoilusta ei ollut kyllä paljon puhettakaan :) Kunhan olimme nurtsilla koirinemme sosiaalistumassa :D Minä siis sosiaalistin Liinua, mutta sosiaalistuivathan siinä samalla muutkin.

Mukana olivat Elsa, Iines, Hugo, Romppu, Inca ja Liinu. Näimme myös portugeesi Gunin, joka osallistui mätsäreihin sekä staffi Salmen, joka oli myös kisailemassa.

Me otetaan lunkisti

Iines, takana Hugo

Elsa

Liinu, Elsa ja Inca

Ja ain vaan me otetaan lunkisti

Kaikki isot koirat juuri mukaan saapuneen Rompun ympärillä :D

Tirppis :)

Tirppis :)

Liinu sosiaalistuu Sailan luona.
Hugo, Romppu ja Inca seuraa tilannetta.

Romppu, Hugo ja Liinu etsivät nameja nurtsilta

Liinu ja Hugo

Inca ja Liinu

Kentällä tosiaan oli mätsärit ja Liinulla oli ihmettelemistä, kun oli paljon muita koiria ja vielä niin monen näköisiä. Tosin mätsäreitten osannottajajoukko näytti melko vähäiseltä, mutta Liinulle tietty yksikin vieras koira on ihmettelemisen arvoinen. Kyllä se koiria katselikin, tiedä sitten, miten pienessä mielessä liikkui. Mitään uteliaisuutta kummempaa oiretta en havainnut.

Uudet perrokaverit Liinu otti vastaan rauhallisesti, samoin niiden emännät. Ja kun Liinu aikansa oli seuraillut tilannetta, se uskaltautui hyvin muitten koirien ja ihmisten luo. Koirien aktivointi jäi namien etsintään, mutta se taisikin olla kaikista kivointa :) Kun isot koirat alkoivat haukkua jotain "kummallista" näköpiirissä olevaa, haukkui Liinu mukana niin vietävästi, että kaikki olivat ihan kauhusta kankeita :D Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, sopii koiriin paremmin kuin hyvin!

Eilen oli kaksi pikkuista ihmislasta meillä ja tänään toiset kaksi, eikä Liinu ollut milläskään. Se ei taida stressata mistään kovin paljon. Tänäänkin, kun Liinua nukutti, se meni vaan omalle paikalleen eteiseen nukkumaan, eikä sitä häirinnyt mikään huushollista kuulunut meteli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti