keskiviikko 3. elokuuta 2011

Mainos

Tätä tietoa saa levittää vapaasti :) Kurssille mahtuu 12-14 koiraa. Itse en siis ole ollut vielä pevi-kouluttajalla, mutta Incan sain kuriin ja järjestykseen pevi-metodein. Olen menossa Kokemäelle muutaman viikon päästä monestakin syystä. Uteliaisuudesta nähdä legendaarinen Peetsa, halusta nähdä Bondi, Liinun isä, halusta tietää millainen mun ja Incan suhde on, se siis testataan ja samalla reissulla saan Liinulle pevimäisiä ohjeita, että ei tulis sen kanssa jatkossa ongelmia. Se on kyllä niin helppo koira, mutta koskaan ei voi tietää. Uusi tilanne mulle kuitenkin, kun on kaksi haukkua huushollissa :D

Niin ja tässä se mainos:

Kirsi Aalto tulee pitämään kurssia Turkuun niille, jotka ovat olleet PEVI-kouluttajalla joskus ja tuntevat tarvitsevansa lisää treenausta ja harjoitusta mm. remmissäkulkemisessa, ohituksessa, luoksetulossa tai muussa ongelmassa. Pevi tarkoitta siis Pertti Vilanderia.

Kurssipäivä on 10.9. klo 11-16 ja kurssipaikka on Jukolanpuiston kenttä Impivaarassa Turussa.

Ilmoittautua voi jo osoitteeseen kitiska@luukku.com. Kerro kenellä pevi-kouluttajalla olet käynyt,koiran rotu ja ikä ja mahdolliset ongelmat mihin haluat ratkaisua!

Odotan varmistusta tuosta kentän varauksesta ja sitten homman on selvä.

Tässä linkki Kitin sivulle koirakoulu Kiti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti