tiistai 16. elokuuta 2011

Puistopeuhua

Illalla Liinu sai taas aimo annoksen sosiaalistamista, kun menimme vesikoiratreffeille Kupittaalle kaikki kolme, koiria en viittinyt päästää kahestaan :DD

Liinu tapasi niin uusia ihmisiä kuin koiriakin ja ihan hyvin tapaamiset menivät, mutta Guni-portugeesi oli outo ilmestys, vaikka se on vaan Viima suuremmassa koossa. Gunin lisäksi mukana peuhaamassa olivat Hugo, Romppu, Clintan ja tietty Inca. Puistotokoilua ei paljon harrastettu, vähän kuitenkin, enemmän koirat juoksivat ja peuhasivat suurin osa kun oli vielä pentuikäluokkaan kuuluvia. Liinu-pikkuinenkin juoksenteli, minkä jaloistaan pääsi, mutta toisaalta se ymmärsi pysytellä syrjemmässä, kun isojen koirien meno oli aika vauhdikastakin.

Clintanin kanssa Liinulla tuli joku tilanne, jossa se huusi kuin syötävä sitä "apua mut tapetaan" -huutoa ja tuli jalkoihini. Mitään kummempaa siinä ei kai tapahtunut kuin, että Liinu otti tilanteen hiukan liian dramaattisesti kuin varottaakseen, että minä olen vielä pieni pentu :) Ja se sallittakoon pikkuiselle.

Lisäsin linkkilistaan Clintanin blogin. Siellä on kuvia myös traagisesti edesmenneestä Kekusta. Se on niin surullinen tapaus, että sellaista ei soisi kellekään tapahtuvaksi ikinä. Mutta koirien kanssa mikä tahansa on mahdollista, valitettavasti.

Illalla meillä pitäisi olla agiharkat, mutta nyt ainakin sataa kaatamalla. Ehdimme kuitenkin käydä mukavan lämpimässä ja kosteassa säässä metsälenkillä. Sitten koirat suihkuun, kevyt shamppoopesu, ruokaa masuun ja sitten tutumaan:

Yksi koiran makuualusta riittää mainiosti kahdelle, kun se on pöyhitty kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti