tiistai 30. elokuuta 2011

Reissu Paraisille

Liinu teki eilen pitkän bussimatkan, kun menimme Paraisille lapsia katsomaan. Mutta Liinun kanssa nyt toistaiseksi mikään ei ole tuottanut ongelmia eli reissu meni hyvin ja Liinu ottaa nämä matkat ihan lunkisti. Takaisin tulimme henkilöautolla, joten monipuolisia ovat Liinun autokokemukset, kun milloin ollaan minkäkinlaisen auton kyydissä. Sinänsä ihan hyvä, että tottuu kulkemaan eri vempeleissä. Junahuvimatka vielä pitää tehdä vaikka sinne Saloon ja takaisin.

Liinu sai aimoannoksen lapsisiedätystä, kun oma jälkikasvu kera naapurin ipanoitten touhusi pihalla. Siinä oli menoa sen verran, että Liinua pikkuisen varmaan hirvitti, mutta hyvin se siihen siedättyi. Se Liinusta oli vähemmän kivaa, kun kantelin nuorinta jälkikasvua sylissä. Taisi olla mustis :) Olisi halunnut sekin syliin, mutta sepä ei käynytkään. Hyvää harjoitusta kovaan maailmaan :D Ja hyvin Liinukin sopeutuu lapsiperheen elämään, siellä se torkkui lattialla Incan kanssa ja hääräili omiaan. Oppivat koirat paremmin tietämään paikkansa, kun elämä ei pyörikään niitten ympärillä, kuten se kotona tuppaa tekemään, vaikka sitä pyrinkin välttämään.

Portaat alakertaan tuottivat aluksi Liinulle ongelmia, mutta pienen tsemppauksen ja treenauksen jälkeen Liinu meni niitä ylös alas sujuvasti. Tuntuu tuo alaspäin meno olevan vaikempaa kuin ylöspäin. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin :)

Ja karviaiset pensaassa, nam! Liinu on oikea marjakoira, kun se syö mustikoita, puolukoita ja karviaisia :) Vitamiineja ja muuta terveellistä koiralle!

Illalla emme sitten ehtineet Kupittaalle, jossa Hugo, Molla ja Saku olisivat olleet leikkikavereina. Mollaa ja Sakua Liinu ei ole nähnytkään, joten kiva olisi niitäkin ollut treffata. Toivottavasti näemme pian :)

Olen käynyt ahkerasti Incan kanssa kaksisteen pitemmällä remmilenkillä joka ilta. Se on meidän yhteistä laatuaikaa. Eihän siinä tapahdu muuta kuin että kävelemme, mitään äksöniä ei ole, mutta kyllä Inca sen tajuaa, että tirppis  ei ole mukana "sotkemassa" meidän lenkkikuvioita ja että nyt me kävellään ja nautitaan kaikessa rauhassa :) (Tämä on mun kuvitelmaa, mutta saahan sitä ihminen kuvitella kaikenlaista :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti