perjantai 1. heinäkuuta 2011

Huilailuja

Paljon muuta ei jaksa tehdä kuin huilia vaan. Aamupäivällä oltiin metsälenkillä ja tultiin ihan nahkeina kotiin, kuumaa ja kosteaa kun viidakossa :(  Iltapäivällä Paavo-koira ja Inca yrittivät vähän revitellä, juoksivat nurtsilla hetken aikaa, vaan eihän sitä kauan kestänyt. Varjoon suojaan alta polttavan auringon eli nurtsille lepäämään ja huohottamaan. Kotona laitoin koiralle taas märän t-paidan ja nyt se ei ollut enää mikään juttu, vaan nukkui se päällä jo ihan sujuvasti. Taitaa pitää mukavasti ihoa viileämpänä, pelkkä suihku ei kauan helpota.

Emäntä meinasi missata saunareissun, kun nukahti kuumuudesta väsähtäneenä, mutta havahtui kumminkin just kun saunavuoro alkoi. Ei tässä paljon saunaa tarvita, mutta se nyt on viikon kohokohta, ollut kipsin jälkeen. Opetti arvostamaan saunaakin ihan uudella lailla!

Kun paljon muuta ei ole jaksanut, niin askartelin varsinaisille vesikoirille fb-ryhmän ja se on suuri saavutus, kun minusta on kyse. Mieluusti aina odotan, että muut tekee hommat ja minä liityn joukkoon, jos liityn. Katsotaan nyt, miten fb-ryhmä alkaa toimimaan, mutta tarkotus on ilmoittaa siellä aktiviteeteista sp-listan ja foorumin lisäksi. Ja voihan siellä höpistä niitä näitä ja mitä mieleen tulee. Mutta on se fb nykyaikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti