torstai 30. kesäkuuta 2011

Helletrimmaus

Arkitrimmaus maksaa alk. 30 € karvakorvissa. Säästin siis taas tuon summan, kun trimmasin Incan jälleen kerran :) Kohta säästän 60 €, kun trimmaan kaksi koiraa! Trimmatessa, hien valuessa ja lattialla kykkien nimittäin mietin, että kohta on kaksinkertainen ilo tätäkin lajia :D Eipä tullut mieleen pentua tilatessa!!!

No, Incalle tein uuden kesäluukin, kun niin oli koiralla kuuma. Tuolla se makasi lattialla, kun ajelin sitä ja se oli kuin räsynukke, jota saa väännellä ja käännellä, nostaa tassuja ja tehdä melkein mitä vaan. Tunnin verran siinä meni plus siivoukset päälle. Ja vähän välillä jäähdyteltiin terää ja itseämme. Taisi koira itsekin tajuta, että on mukavampi olla trimmatussa turkissa, kun meni koko touhu niin hyvin. Ja kukas tässä nyt jaksaa mitään hanttiin laittaakaan.

Ei edellisestä kerrasta kauan ole, mutta kummasti turkki vaan kasvaa muutamassa viikossa. Seiskalla olen sitä nyt ajellut, enkä sen lyhyemmäksi leikkaakaan, kun kai turkki myös osaksi suojaa koiran ihoa. Näin fiksusti olen päätellyt. Uuveet on niin voimakkaita!

Pitää kaiketi investoida säästyneillä trimmausrahoilla kunnon trimmauspöytään, ei konttaamista lattialla kestä minunkaan selkäni, vaikka siinä mitään vikaa olekaan, vielä. Pöytä siis muistilistaan ja lista Liisalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti