tiistai 19. heinäkuuta 2011

Yöunilla

Koirat ovat yöunilla, molemmat nukkuvat eteisen lattialla. Kävimme kaikki kolme ulkona ja sen jälkeen lähdin Incan kanssa pienelle juoksulenkille, kun on liikunta jäänyt tänään vähän vähiin. Kun tulimme kotiin, Liinu nukkui eteisessä, eikä paljon piitannut meidän tulostamme, vaan jatkoi uniaan. On tainnut olla sillekin rasittava päivä. Inca on toinen, jolle päivä on ollut rasittava. Jouduin jo komentamaan sitä pois Liinun kimpusta, kun se yrittää ja yrittää jallittaa Liinua leikkiin. Samaa se teki Yodolle, eikä silloinkaan meinannut uskoa, että Yodo ei leiki. Yritystä Incalta ei puutu :)

Liinu taas taapertaa kyllä vauhdikkaasti Incan perässä, joten kyllä se on koiran koiraksi tunnistanut, vaikka aristeleekin Incan innokkuutta. Jahka tässä vähän aikaa kuluu, niin kaiketi noilla löytyy yhteisymmärrys. Eihän tässä olla oltu yhdessä vielä vuorokauttakaan.

Tein Incalle normaalin "lihapulla-annoksen" (jauhelihaa, naudanmahaa, lohimössöä, raastettua kurkkua ja porkkanaa, merilevää) ja se oli yksi suhahdus vain, kun Liinu nappasi lautaselta yhden pullan ja oli niin Incan ruuan perään, että jouduin tekemään sille jo selväksi, että toisen ruokakupille ei mennä. No, koska Incan mössö oli niin herkkua, tein Liinulle mukaellun mössön jauhelihasta, kurkusta ja porkkanasta sekä piimästä, jota se söikin hyvällä ruokahalulla.

Liinu sai tutustua lattiaharjaan, kun lakaisin suurimmat roskat pois lattioilta. Siitä pieni tanssiesitys:





2 kommenttia:

  1. Tosi reippaastihan tuo pikkuneiti jo uskaltaa uudessa paikassa leikkiä ja touhuta, siitä se lähtee...

    VastaaPoista
  2. Joo, hyvin on rohkea ja toimelias pentu :)

    VastaaPoista