lauantai 30. heinäkuuta 2011

Sukkashow

Eilisella iltalenkillä Liinu oli vapaana ja Inca remmissä. Matkan varrelta Liinu löysi sukan, otti sen ja tietenkin Inca nappasi sukasta kiinni. Siitä sitten alkoi show, eikä voi kuin harmitella, että ei ollut kameraa mukana, olisi tullut kivoja videopätkiä!

Liinu roikkui sukassa ja Inca piti sitä suussaan, se ei päässyt minnekään, kun kerta oli remmissä. Inca murisi matalaa murinaa ja Liinu vähemmän matalaa murinaa. Inca isompana sai sukan itselleen, otin Liinun kainaloon ja lähdettiin nurtsille, jossa Inca pääsi vapaaksi ja alkoi sen päiväinen sukan jahtaaminen. Inca juoksi sukka suussa edellä, Liinu perässä, minkä pienillä jaloillaan pääsi. Eihän se Incaa saa kiinni, mutta kun Inca kävi maahan sukan kanssa lepäämään, Liinu alkoi hivutuksen. Muina koirina se pureskeli nurmikkoa ja haisteli pensaikkoa ja meni sinne tänne kuin ei olisi ollut ollenkaan kiinnostunut sukasta. Ja sitten äkkinäisiä hyökkäyksiä, mutta Inca oli niin varuillaan ja skarppina, että eipä Liinu onnistunut puuhissaan.

Tuommoista show'ta ei olisi ikinä päässyt seuraamaan, jos ei olisi pikkuinen Liinu tullut taloon. Se on saanut Incaan vauhtia niin, että liikuntaa varmasti tulee riittävästi ja juuri tuommoista spurttailua leikin lomassa, joka on oikein hyvää lihaksistolle ja luustolle. Ja tietenkin Liinu saa liikuntaa vaikka kuinka paljon kokoonsa nähden, kun se joutuu mittelöimään aikuisen koiran kanssa.

Kun koirat olivat aikansa temmeltäneet, niin lopulta sukka sai jäädä, kun lähdettiin kotiin. Se ei jaksanut sitten enää kiinnostaa kumpaakaan, mutta hyvä lelu se oli ja kaiken ilon koirat ottivat siitä irti. Minä nautin katselemisesta ja luulenpa vaan, että koirat nauttivat koirana olemisen riemusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti