perjantai 29. heinäkuuta 2011

Lilla kävi kyläilemässä :)

Mitä? Näenkö kaiken kahtena???

Incako alakynnessä?

Pitääkö mun paimentaa näitä?

Lilla takana, Liinu edessä

Noita ipanoita, niin kavereita että!

Viileetä

Mun uus bestis :)

Tosi mukava :)

Liinua nukuttaa

Me ja meidän luu

Inca saa kyytiä Lillalta!

Liinu osoittautui oikeaksi käskyttäjäksi ja pomottajaksi, haukkui ja komensi Lillaa sillä tavoin, että ei koskaan Incaa noin komenna. Sille ei vissiin uskalla, mutta siukulle kyllä nyt, kun on tullut kokemusta ISON koiran kanssa. Ja Inca taisi olla ihmeissään, että mitäs tämä nyt merkkaa, kun on kaksi samanlaista otusta, ettei vaan tule meille toi toinenkin. Ehkä se kuitenkin hoksasi, että Maria oli Lillan emäntä, eikä pelkoa lisäpennusta ole.

Ensin ajattelin jättäväni Incan kotiin metsäretken ajaksi, että pennut saavat riehua rauhassa, mutta lopulta ei Incasta ollut haittaa, se ei kauheasti riehunut mukana, vaan antoi nuorison "juhlia" suht rauhassa. Enemmän se tuppaa rapsutettavaksi ja Mariasta ja Incasta tulikin hyvät kaverit :)

Sisällä Lilla ihastui Incan jämäluihin ja uskaltautui lopulta kunnon painiin Incankin kanssa. Ulkona se aluksi vähän arasteli, oli häntä koipien välissä, mutta nopeasti se tottui suureen uuteen koiraan ja hyvin ne tulivat juttuun keskenään. Samanlainen korvissaroikkuja Lilla on kuin Liinukin, ja siihen Inca on jo tottunut.

Liinu uupui jo metsässä ja nukahti sinne, kun istuskelimme paikoillamme, kotona se vähän aikaa jaksoi olla hereillä, mutta sitten Inca ja Lilla saivat painia kahdestaan Liinun nukkuessa. Lopulta keittiön lattialla torkkui kolme koiraa. Ja oli ihan rauhallista.

Reippaasti Lilla kuitenkin lähti Marian matkaan, oma lauma on sentäs kaikista paras!

Aiemmin päivällä Inca otti Liinusta oikein kunnon otteen ja yritti astua sitä :o Se huvi loppui alkuunsa!

Ja kas kummaa, Liinu tosiaan tietää, mitä ei tarkoittaa. Tänään oikein tein testin, laitoin naudanmahapullia lautaselle sulamaan ja lautasen lattialle. Liinu käveli kohti herkkua, minä sanoin ei ja Liinu lopetti siihen. Ei edes katsonut lautasta, vaikka se oli lattialla. Myös Incan ruuan se jätti rauhaan, joten kyllä oppi on mennyt hienosti perille.

1 kommentti: