torstai 21. heinäkuuta 2011

Videoita

Päivä on kuuma, kostea ja jotenkin raskas, eikä koiratkaan jaksaneet riehua metsässä. Vähän flegmaattista menoa ja oloa, mitä en yhtään ihmettele. Kun kamera kuitenkin oli mukana, niin otin ulkoilupätkiä matkan varrelta. Ulkoilun jälkeen Liinu pääsi tutustumaan meidän pesupaikkaan eli ammeeseen, jossa huuhdeltiin tassuja ja massua enemmän kokemuksen kuin lian vuoksi.







Kotona koirat telmivät pitkän aikaa ja vähin äänin. Liinukaan ei vingahdellut juuri ollenkaan, joten on tapahtunut edistystä koiruleiden leikkisysteemissä. Semmoista tuhinaa vaan kuului, mistä tiesin leikin olevan meneillään. Olin itse toisessa huoneessa. Näitä videoita olisi enemmänkin tarjolla, mutta niitten lataaminen on ärsyttävän hidasta. Jaa, mihkä mulla kiire on?



Olen ilmoittanut meidät (siis itseni ja Incan) nuuskujen syksyn agikurssille :) Ja lauantaina on seuraava cruising, johon ajattelin myös mennä. Jätän Liinun kotiin, kyllä se täällä hyvin pärjää. Pitää sen kanssa ensin käydä harjoittelmassa reissaamista ennen kuin se otetaan mukaan. Tänään suunnittelin tekeväni pikku reissun Liinun kanssa, mutta eipä tuolla kuumuudessa ja kosteudessa paljon tee mieli tehdä mitään ylimääräistä. Ukkosta ilmassa edelleen.

Niin ja Liinulla ei ole sitten nameja käytössä, kun opettelemme näitä tuikitärkeitä käytöstapoja kuten luoksetuloa ja remmissäkulkemista. Incan kanssa oli ja se taisi olla yksi suuri virhe, jonka tein. Mutta kun niitä nameja tyrkytetään ihan joka paikassa ja joka lähtöön, niin kuvittelin niiden olevan suorastaan autuaaksitekeviä. Ja katin kontit. Nyt on toiset sävelet, millainen lopputulos saadaan, sitä ei tiedä kukaan. Toistaiseksi menee loistavasti :D :D :D

Liinu on muuten löytänyt Incan nisät, joita se yrittää imeä :)

2 kommenttia:

  1. On se! Täällä on välillä sellaista show'ta, että yhden koiran kanssa sellaista ei voi kuvitellakaan.

    VastaaPoista