torstai 21. heinäkuuta 2011

Remmilenkkeilyä, yömatsit ja hyviä unia

Illalla tai siinä yhdentoista kahdentoista paikkeilla olimme "remmilenkillä". Se tarkoitti tässä tapauksessa sitä, että Inca oli remmissä ja Liinu piipersi vapaana. Piti näet kertoa Incalle, että kun ollaan remmilenkillä, Liinun kanssa ei edes yritetä leikkiä. Uusi tilanne Incalle, joten  parempi tehdä selväksi alusta alkaen, miten käyttäydytään. Ja Incahan totteli ja sitten käveltiin pallokentälle, jossa molemmat saivat juosta vapaana.

Ja ensimmäisen kerran tämä parivaljakko juoksi siten, että Inca paineli edellä joku risu suussa ja Liinu perässä, minkä pieniltä jaloiltaan pääsi! Se oli jo oikein koiramaista menoa :) Harmi vaan, että kamera ei ollut mukana, mutta kiva sitä menoa oli katsoa. Kyllä Liinu on vilkastuttanut Incaa oikein roimasti ja se on hyvä. Leikit alkavat mennä hetki hetkeltä paremmin ja jos Liinu tuntee olevansa liian ahdistettu, se vetää selälleen tai juoksee turvapaikasta toiseen vähän niin kuin härnäten Incaa.

Unille mentiin siten, että molemmat koirat koisivat lattialla ja minä sängyssä. En viitsinyt rueta nostelemaan Liinua sänkyyn, kun se nukkui lattialla. Yöllä johonkin aikaan sitten alkoi kuulua piipitystä ja Liinu-pieni kurkisteli sänkyyn, että tahtoo sinne nukkumaan. Ja pääsihän se :) Herätys oli siinä puoli seitsemän jälkeen ja Liinu joutui sateeseen pisuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti