sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Sitä samaa

Sotalaivoja vai mitä lie oli ankkurissa.

Inca odottaa kärsivällisesti, että saan laivat kuvattua.

Broitskun koivet kuljetetaan täällä ulos, missä ne vasta syödään.


Meillä jatkuvat täällä samat kuviot eli kaksi kertaa päivässä kävellään rantaan uimaan ja muuten öllötellään kun ellun kanat. Kuuma kun on, ei paljon muuta jaksa tehdäkään. Kanasta tuli mieleeni, että ostin Incalle pehmokanan, kun Inca vinkui lapsen pehmolelujen perään, joita se ei saa ottaa. No kana oli ihan kiva. Seuraavana päivänä se vaan suolistettiin jo, että se niitten koiralelujen kestävyydestä :(

Ja ostin minä Liinullekin pentulelusetin, pitää sillä nyt ihan omiakin leluja olla :)

Incan uimataito on selvästi kehittynyt eli se ui ripeästi ja pitempiä matkoja kuin ensimmäisillä tämän kesäisillä uintireissuilla. Toisaalta uintiväsymyksen huomaa siitä, kun häntä ei enää keikukaan ylhäällä, vaan peppu tuppaa painumaan pinnan alle.

Nyt saan myös itse jo uida ilman, että Inca änkeää kiinni minuun joka kerta. Kai se luottaa jo uimataitooni :) Rannalla se kyllä seisoo ja katsoo puuhiani eli kai se siitä lähtisi minua pelastamaan, jos siltä alkaisi vaikuttaa. Pitäisi kokeeksi sukeltaa, mutta vaikka uin mielelläni, en erityisemmin tykkää sukellella. On se varsinainen uintivahti!

Huomenissa lähdemme käymään kotona ja yritän piipahtaa pentulassa ennen kuin tulemme saaristoon taas takaisin. Näyttävät pennut viimeisimmällä videolla olevan jo niin isoja, että alkavat olla valmiita lähtemään uusiin koteihinsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti