maanantai 25. heinäkuuta 2011

Rauhallista eloa koiravaltakunnassa

Tämähän on koiravaltakunta, kun kaksi kolmesta asukkaasta on koiria, mutta onneksi valtakunnassa on hallitsijana ihminen, niin ainakin luulen :D

Lauantaisen menopäivän jälkeen olemme olleet rauhallisesti kotinurkissa, mitä nuo kaksi nyt peuhaavat keskenään välillä enemmän, välillä vähemmän. Liinun elinpiiriä on taas laajennettu, kun olemme kävelleet uusia teitä ja polkuja. Pikku hiljaa otamme haltuun Liinun kanssa Incalle tutut maastot.

Eilen kävin Incan kanssa Lemmikkiasemalla ostoksilla ja Liinu sai huilia kotona sen aikaa. Kävimme täydentämässä raakamuonavarastoa, etenkin broilerituotteilla on kysyntää, mutta ostin myös heppaa ja lammasta. Tänään ostin pari jätskipakettia ja oli yhtä sullomista, että sain ne mahtumaan pakastimeen koiranruokien sekaan :D

Liinu on niin raakaruokien perään, että se melkein vapisee, kun semmoisia ilmaantuu näkösälle. Tänään se sai lampaanlihapaloja ja niin se söi niitä kuin olisin sitä nälässä pitänyt :o Inca taas syö kaiken melko rauhallisesti vaikka broitskun siivet sujahtavat parina suupalana mahaan.

Eilen annoin Incalle jonkun elukan luun, eikä se tahtonut millään saada rauhassa syödä sitä, kun Liinu oli koko ajan kimpussa. Sohvan päällekin pikkuinen yritti hypätä Incan perään, mutta ei ihan vielä onnistu sinne pääsemään. Ja Inca ei osaa tai halua ärähtää Liinulle, se vaan ottaa luun takaisin ja etsii rauhaista paikkaa. Inca söi puolet luusta, sitten Liinu järsi sitä jonkun aikaa siitä mitään irtisaamatta ja sitten Inca söi sen lopulta.

Tässä parin minuutin pätkässä on koirapainista pienen pieni murunen, välillä sitä nimittäin jatkuu, jatkuu ja jatkuu...ja lataaminen youtubeen kesti 83 minuuttia, oho!


Fiinan emäntä Sari käväisi kurkkaamassa Liinua ja koirathan olivat niin mielin kielin kuin olla saattaa. Täällä nääs kukaan ei koskaan rapsuta meitä, kiva, että joku tulee joskus rapsuttamaan! Fiina ei ollut tällä kertaa matkassa mukana. (Öh, piti korjata Fiinan nimi, kun olin kirjoittanut sen väärin. Alkaa menemään koirien nimet suloisesti sekaisin :D)


3 kommenttia:

  1. Ihanaa katseltavaa tuo koirapaini! :)
    Sinulta tuo videoiden laitto käy niin näppärästi, että neuvoisitko tumpelollekin kuinka sinä tuot tuon videon youtubesta tänne?
    -sari

    VastaaPoista
  2. Videon siirtäminen tänne on ihan helppoa, se siirretään vastaavalla tavalla kuin kuvatkin! Olipa selkeä ohje :) Kuvat valitaan esim. omasta kuvatiedostosta, videot omista youtube-videoista.

    VastaaPoista
  3. ompa ihuniiaaaa! Koira-vaavi kuume vaan pahenee ;_;

    VastaaPoista