keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Saaristossa

Aamupäivällä tulimme kesäiseen saaristoon eli Paraisille ja olemme käyneet jo kaksi kertaa uimassa. Uimaranta on pienen kävelymatkan päässä, linnuntietä ei kaukana. Ranta on siitä hyvä, että siellä voi uida niin koirat kuin ihmisetkin sulassa sovussa. Muita koiria ei ollut ekalla kerralla kuin Inca ja me uimme ihan sulassa sovussa :)

Niin ja hepatkin siellä käyvät viilentymässä. Se kuulemma käy niin, että niitten kanssa ratsastetaan veteen. En ole nähnyt, mutta pikkulinnut ovat laulelleet. Ehkä niitä ei voi päästää yksinään uimaan, jos vaikka päättäisivät lähteä katsomaan muailmaa :D

Toisella uintireissulla meillä oli seurana portugeesin pentu Viima, sieltä Turun kodin naapurista. Viima, vaikka pieni vielä onkin, ui jo tosi reippaasti. Ja nämä kaksi leikkivät ja juoksivat rannalla, siis Inca ja Viima. Hyvin sujuu niitten leikit, lupaako hyvää Liinun kotiintulolle :)

Viima pikkuinen on vaan vielä niin pikkuinen, että ei se kovin kauan yhtämenoa jaksa uida ja temmeltää, mutta pienen huilin jälkeen meno taas jatkui. Muutaman kuvankin nappasin, mutta kun on ihan outo kone täällä, niin enpä kuvia ainakaan tähän hätään saa (osaa) siirrettyä.

Täällä on oikea ja varsinainen agilityrata, nimittäin portaat yläkertaan. Yläkerran remontti valmistui keväällä, mutta Inca ei tähän mennessä ole vielä kertaakaan uskaltanut kiivetä niitä. Tänään se sitten uskalsi, minä vähän avustin vauhtiin pepusta. No nyt se on yläkerrassa, missä on tietsikkakin, mutta alakertaan meno näyttää tällä hetkellä melko toivottomalta. Muuten se täällä kyllä kulkee ihan sujuvasti kellarikerrokseen, mutta ne portaat ovatkin aina olleet, joten eivät ne mitenkään pelota. Ja onhan se kulkenut vaikka millaisia portaita, mutta nämä nyt ovat jotenkin kauheat :o Saa nähdä, jääkö Inca tänne nukkumaan vai siirtyykö se alas. Edes kissanruoka ei saa sitä liikkeelle, tuossa se inisee ja vikisee rappusten yläpäässä ihan surkeana ja kissanruokaa on lautasella puolimatkassa. Voi reppanaa! Kovasti se yrittää rohkaistua, mutta huonolla menestyksellä.

PS. Minä sitten kannoin reppanan alas, kun en jaksanut enää kuunnella ininää. Se on muutenkin inissyt täällä koko päivän, kun se todennäköisesti on ihmeissään, missä talon väki on. Yleensä täällä on ollut vähintään hoitolapsi ja nyt ei ole ketään. Joo, tuntuu siltä, että koira on vähän "hukassa" tai talon ihmiset ovat hukassa koiralta :) Vai miten päin tämä nyt meneekään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti