tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tapaamisia

Piipahdimme Turussa ja minä pentulassa katsomassa viimeisen kerran pentuja ennen kuin haen Liinun kotiin. Se tapahtuu viikon kuluttua, jos maltan sinne asti...

Kyllä pennut ovat semmoisia pomppupalloja, että on aivan uskomatonta, miten suuri muutos voi tapahtua ihan muutamassa viikossa. Se on sitä kasvamisen ihmettä. Tässä muutama kuva ja videonpätkä todisteeksi pentujen kehityksestä:


 








Illalla menimme Kupittaalle vesikoiratokoiluun ja jutusteluun. Mukana olivat Hugo, Clintan, Guni ja Inca. Clintanin ja Gunin tapasin ensimmäisen kerran, samoin tietty Inca. Clintanin kanssa, joka on 3,5 vuotias uros, Incalla tuli mitta täyteen ja se  ärähti pari kertaa sillä tavoin, että ei ole koskaan ennen ärähtänyt. Clintan oli liian kiinnostunut Incasta ja siksi se yritti pistää poikaa ruotuun. Luulin jo, että Inca taipuu ihan mihin vaan, mutta näköjään se osaa tehdä selväksi, missä kulkee raja. Ja niinhän nartun kuuluukin tehdä!

Kupittaalta tulimme suoraan Paraisille, minä talkkarin ja Inca vahtikoiran hommiin. Tärkeat duunit meillä :)

Niin ja Incahan on tänään tasan 1,5 vuotta!

2 kommenttia:

  1. Niin,kyllä se on hyvä tyttöjen näyttää pojille missä kaappi seisoo :).Clintan oli eilen lenkillä pienen puudeli Essin kanssa, mutta Essi ei ollut yhtään niin ihana kuin Inca.

    VastaaPoista
  2. Kyllä vesikoira aina vesikoiran tunnistaa :)

    VastaaPoista