torstai 20. toukokuuta 2010

Turkki lähti!


Viimeinen nallekuva!


Ja tämmöinen koira kuoriutui karvakasan alta!


Näkyy silmätkin! Ei tarvitse enää tiirailla katsekontaktia!


Ineskin tuli naapurista katsomaan uutta luukkia, vaan tiedä häntä, huomasiko tuo mitään muutosta Incassa tapahtuneen, meno oli ainakin entisenlaista. Nyt kuvasta tunnistaa kumpi on kumpi.


Iltaleikkiä...


...koirakaverin kanssa.

Parturointi sujui hyvin, mutta se johtui ihan siitä, että trimmaaja osasi asiansa! Minä pitelin Incasta kiinni ja Liisa veteli trimmerillä turkkia pois. Kyllähän Inca inisi ja äänteli ja välillä yritti kovastikin pistää hanttiin, mutta lopulta se totesi, että noitten kanssa se jää toiseksi. Kuulemma Inca oli melko helppo tapaus. Hyvä Inca!

Olihan koira ihmeissään, että mitä sille nyt tehdään ja emäntäkin oli ihmeissään, miten trimmaus tapahtuu ja millainen hauveli turkin alta oikein paljastuu. Nyt, kun olen katsellut Incaa muutaman tunnin, se on minusta hyvin "ellimäinen", siis muistuttaa jotenkin Elliä. Incasta tuli isokoiramainen, kun pentuturkki lähti. Vaikka tosiasiassa Inca on nyt paljon pienempi, kaulapantakin piti laittaa tiukemmalle, oli tullut vallan löysäksi.

Kuulemma Inca ei ole liian laiha eikä liian lihava vaan juuri sopiva. Nyt sitä pystyy arvioimaan, kun kroppa näkyy. Pörröturkissa se vaikutti melko pullealta, enkä oikein tiennyt, minkä kokoinen koira turkin alla on.

Turkki on nyt niin silkkinen! Jatkamme muodonmuutokseen totuttelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti