maanantai 31. toukokuuta 2010

Koulutusta risteysalueella

Mentiin tuohon lähimpään risteykseen ja siinä istutin Incaa, pyysin sivulle ja maahan. Sitten käveltiin yhtä tien reunaa ja aina kun joku meni ohi niin puhuin nameista, vaikka en niitä siinä silmänräpäyksessä saa käsiini, sanon vaan, että katsos mitä nameja täällä on ja sitten kun saan kaivettua namit, niin Inca saa palkkion. Tuota sitten tehtiin tämän tästä. Noissa tilanteissa katsekontaktin saaminen on lähes mahdotonta, kun ne kaikki autot ja ihmiset ja pyöräilijät ovat suuria ihmeitä.

Kotipihalla sidoin Incan tamppaustelineseen, pyysin istumaan ja odottamaan. Ripottelin nameja nurtsille ja Incan piti vaan istua tai maata ja odottaa. Sitten tepastelin vielä sinne tänne ja Incan piti odottaa paikallaan kiltisti. Lopulta se pääsi etsintähommiin ja sinne se heti suuntasikin, kun vapautui.

Pitää saada koira jollain lailla kuriin ja järjestykseen, kun tuo autojen ja muiden jahtaaminen ei ole ollenkaan kivaa kenellekään.

Tänään irtosi kulmahammas alhaalta, sain sen jopa talteen. Tuli oikein verta siitä, siksi sen huomasinkin ja siitä, että Inca mussutteli jotain suussaan. Hammas ei siinä vaiheessa ollut vielä ihan irti, mutta sitten se putosi lattialle. Joku toinenkin hammas on tallessa, liekö poskihammas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti