perjantai 21. toukokuuta 2010

Jatkokoulutussuunnitelmia

Soitin Turun Seudun Kääpiökoirat ry:n tokovastaavalle ja tiedustelin heidän koulutuksiaan. Reipas ihminen siellä kertoi, että olen tervetullut katsastamaan heidän toko- ja näyttelykoulutustaan. Siinä mielessä kiva, että jäsenmaksulla (18 €/v) voi käydä molemmissa koulutuksissa ja saa myös heidän neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehtensä.

Koulutuksissa voi käydä sillon kun ehtii eli se ei ole siis kurssi, joka kestää tietyn ajan tai niin ja niin monta kertaa. Koiria on enemmän, mutta sehän ei haittaa mitään vaan on päinvastoin hyvä tässä vaiheessa, kun meillä on jo hyvä pohjakoulutus.

Kiitokset taas Liisalle tuosta hyvästä vinkistä!

On ihan hyvä meille molemmille, että saamme lisää oppia ja erilaisissa olosuhteissa kuin mitä oli tuo pentukurssi. Haitaksi ei ole sekään, että hinta ei päätä huimaa.

Ja on niin kiva nyt, kun Inca on kesäkuosissa. Sillä on selvästi ollut helpompi olla, eikä se läähätä niin paljon enää. Olimme päivällä metsälenkillä ja minulle siellä kuuma ja jano tuli, mutta Inca näytti ihan vetreältä ja jaksavalta. No Incalla on se hyvä juttu, että sillä on metsässä juomaojia ja muita mutalätäköitä, joista se voi juoda ja joissa se voi tassutella.


Ja sekin on tosi mukavaa, kun Incan silmät näkyvät. Tulee aivan erilainen kontakti koiraan, kun ei tarvitse arvailla, mihin Inca katsoo. Olemme katselleet tänään paljon toisiamme silmiin :)

Olen oikein tyytyväinen "uuteen" koiraani!

Huomenna Incalla onkin taas tiedossa uusia kokemuksia ja elämyksiä, kun se pääsee soutuveneilemään ja saareen mökille.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys Tuja ja Inca.
    Voi Jestas,Incahan on kuin alasti,mutta varmasti helpompi olo kun tuo paksu pentukarva lähti. Nyt hän näyttää jo koululaiselta,vai oliko hänen ikänsä koiran iässä jo murkku? Kiva kuva tuo missä katselette toisianne silmiin,varmasti ymmärrätte toisianne pelkästä katsekontaktista.
    Olen onnellinen puolestasi kun löysit koiraharrastuksen ja pääsit pois kauhujen maailmasta selvemmille vesille. Hyvä!
    terveisin Jatta

    VastaaPoista
  2. Joo, kuulemma koirat voivat "häpeillä" alastomuuttaan, kun turkki on viety. Tulee outo olo vähän kuin ihmiselle, kun hiuksia leikataan radikaalisti.

    Ei Inca ole ihan vielä murkkuiässä, siihen on onneksi vähän vielä aikaa.

    VastaaPoista