tiistai 25. toukokuuta 2010

Lampaita laskemassa

Oikeastaan laskimme pässejä, koska lampaita ei vielä ole tuotu aitauksiin. Meillä on tässä ihan lähellä kesäisin lampaita aitauksissa ja nyt Inca pääsi tutustumaan pässeihin. Incahan tietenkin olisi kiertänyt nämä elukat kaukaa, vaikka ne olivat sekä eilen että tänään ihan rauhallisia ja mutustelivat tyytyväisinä ruohojaan.


Yksi, kaksi, kolme...


Onneksi tässä on jonkinmoinen turva-aita!


Parempi kuitenkin pysytellä kauempana ja yrittää saada tolkkua noista olioista.


Kesäistä on, vaikka helteet loppuivatkin.


Ja tämä "lammas" tykkää myös ruohosta, namskis!


Ojanpohjissa on valtavan kivaa kuljeskella. Ei ihme jos punkkeja tarrautuu mukaan, eilen otin toisen punkin pois. Punkkipihdeillä en sitä saanut (en kai osaa käyttää niitä oikein), pinsetit toimivat minun näpeissäni paremmin. Inca kuitenkin antoi minun yrittää rauhassa ja lopulta sain kuin sainkin ötökän pois. Nyt ei auta muu kuin pitää punkkitarkastuksia päivittäin ja helppohan tuosta turkista nyt on punkit löytääkin.

Olikos se sunnuntaina, kun satoi illalla melko rankasti ja minä vein Incan pisulle, niin tuo ei meinnannut ollenkaan suostua olemaan ulkona edes pientä pisuhetkeä. Oli vissiin vähän outoa, kun satoi, eikä ollut paksua turkkia suojaamassa. Samaten maanantaiaamuna pisureissu jäi tosi lyhyeksi, kun aamu oli vilpoinen ja Incalla kai kylmä. Oli minullakin kylmä, kun säätilan muutosten mukana ei tahdo millään pysyä, välillä hikoillaan jo aamulla, seuraavan hetkenä hytistään vilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti