perjantai 7. toukokuuta 2010

Inca kasvaa!!

Punnitsin Incan tänään ja kasvuvauhti on pysynyt ennallaan. Nyt painoa on 8,6 kiloa kun kaksi viikkoa sitten se oli 7,5 kiloa. Ei ole enää Inca tosiaan pikkuinen koiranpentu, enkä enää oikeen edes muista tai osaa kuvitella kuinka pieni se oli kotiin tullessaan. Mutta sen kyllä muistan kuinka pieniä pennut olivat helmikuun alussa, jolloin näin ne ensimmäisen kerran. Hädin tuskin horjuivat jaloillaan. No, joka kerta kun niitä kävin katsomassa, saatoin todeta, että ne ovat kasvaneet paljon. Ja sama tahti tässä siis ainakin Incan osalta näyttää jatkuvan.

Ja hyvä tyttö tuo on syömään, ei ainakaan vielä nirsoile mistään ruuasta ja nykyisin syö kuppinsa melkein aina tyhjäksi. Kolme kertaa päivässä ruokaillaan, useimmiten nappuloita, mutta myös riisivihannesjauhelihapiimämössö tekee erinomaisen hyvin kauppansa ja nyt on pakastekalaa pakastimessa, että tässä joku päivä kokeilen, millaisen vastaanoton kala-ateria saa.

2 kommenttia:

  1. Moikka,

    Samaa tahtia näyttää Incakin kasvavan. Ressu painoi viime tiistaina eläinklinikan vaakalla 9,1kg. Isoja ovat jo! Kasvun huomasin, kun yritin ottaa ressun syliin "selätysasentoon" eikä enää mahtunutkaan...taitaa osku jäädä pian kakkoseksi koon puolesta.

    VastaaPoista
  2. Ovat ruoka-aikana kotona nämä veitikat :) ja namit maistuu!

    VastaaPoista