keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Inca juhlii!


Tänään on tasan kaksi kuukautta siitä, kun Inca tuli kotiin. On siis syytä pikkuisen juhlia, kun on kestänyt ja sietänyt minua reippaasti koko ajan.

Inca sai sellaista herkkua, ettei tiennyt sellaista olevankaan - ei tiennyt emäntäkään. Eilen ostin possunkorvia kaupasta ja ajattelin, että katsotaan, miten ne tekevät kauppansa. Possunkorvaa oli niin kiva jyystää, että ei vielä mikään ole vetänyt sille vertoja. En meinannut saada Incaa edes ulos! Kyllä se tuli katsomaan korva suussa, mitä eteisessä tapahtuu, mutta juoksi takaisin olohuoneeseen nautiskelemaan korvasta. Tätä tramppaamista oli muutaman kerran, kunnes se tuli eteiseen ja sain laitettua pannan kaulaan ja otettua korvan pois. Jos Incalta olisi kysytty, niin se olisi lähtenyt korva suussa ulos. Mutta ei kysytty. Takaisin tullessa nappasin korvan parempaan talteen lattialta, kun tuntui, että Inca käy ihan ylikierroksilla, kun korva ilmeisesti maistui niin hyvälle. Olisihan se jatkanut korvan jyystämistä varmaan niin kauan, että korvasta ei olisi muruakaan enää jäljellä, mutta rajansa kaikella.


Kun Inca näki, että taas tulen kamera kädessä, se käänsi minulle selkänsä, pariinkiin kertaan. Minusta et ota kuvaa! Meinasikohan se, että aion napata korvan pois vai halusiko se syödä rauhassa ja typerä valokuvaaminen vaan pilaisi nautinnon.

Päivän kunniaksi varasin ajan seuraaviin rokotuksiin. Menemme 19.5. saamaan tehoste- ja rabiesrokotuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti