tiistai 22. maaliskuuta 2011

Tokotunnilla

Kävimme koko konkkaronkka tokotunnilla ja hienosti meni taas reissu. Yodo on nätisti ihan missä vaan. Bussimatkat menivät siten, että voisi kuvitella Yodon reissaavan busseissa päivittäin, mitä se tuskin tekee. Ja hallissa laitoin Yodon häkkiin, kun siellä on sellainen ja mitäs Yodo muuta teki kuin istui häkissä hiiren hiljaa. Jätin sille lelun ja possunkorvan, mutta kumpikaan ei kiinnostanut.

Juu, en millään voinut jättää Yodoa yksin kotiin, kun se pienimmästäkin liikkeestäni havahtuu ja tassuttelee heti perään, jos menen huoneesta toiseen. Se tosiaan seuraa kuin hai laivaa. Ja kun käyn veskissä, niin se odottaa oven ulkopuolella. Joten olisi ollut julmaa jättää se yksin vieraaseen paikkaan ja omassa kodissaan sillä nyt aina on koiraseuralaisia, ettei se ehkä ole tottunut olemaan yksin ollenkaan.

Minäkin pärjäsin hyvin kahden koiran kanssa bussissa, mutta onhan tuo Yodo aivan omaa luokkaansa, että se ei mitenkään rasita ketään missään tilanteessa. Seuraava koirani voisi olla tuommoinen Yodo-rotuinen :D Mistähän niitä saa?

Mutta toki Incakin on nykyisin busseissa ihan hienosti, vaikka mennään kaksisteen, mikä tietenkin on vallan loistava juttu. Se ei inise niin paljon kuin ennen, eikä rähise pysäkiltä lähtevälle bussille. Kyllä se minua katsoo, että mitenkä tämä juttu nyt menikään, mutta kun sanon ä-ää, se on kunnolla.

Tokotunnilla meillä aloiteltiin noutoa, mikä ei tietenkään kuulu alokasluokan liikkeisiin, mutta on kiva oppia jo noita muitakin juttuja niin tulee vaihtelua meidän tokoharkkoihin ja opimme aina jotain uutta. Tämä kurssihan on alo/avo-kurssi, että siksi siellä on jo näitä vaikeampia juttuja. Tykkään edelleen vaan tuosta kouluttajasta, että ei ainakaan ole hänen vikansa, jos emme opi. Mutta Inca on kyllä edistynyt (tai minä), vaikka emme tosiaan ole kotona mitään harjoitelleetkaan, kun on ollut tuota perushuomioimattomuutta.

Molemmat koirat söivät ilta-ateriansa ja Yodokin on syönyt tänään suht hyvin kaksi kertaa. Parhaiten nappulat menevät alas, kun laitan pienen kasan kotiruokaa joukkoon. Eilen oli tippa maksalaatikkoa ja tänään lihaperunasoselaatikkoa nappuloitten joukossa.

Tässä jo vähän leikitään, tai Yodo leikkii ja Inca yrittää komentaa. Yodo kyllä ärähtää sukkelaan ja lujaa Incalle, että Inca-parka kun kaikki ärähtelevät sille, emäntä ja Yodo. Semmoista se on pienen koiran elämä.





2 kommenttia:

  1. Ei niitä Yodo-koiria saa enää mistään, valmistus on taidettu lopettaa...:) Kotona alkaa jo olla kova ikävä pikkumiestämme, mutta tytöillä on menossa sen verran innokkaat kosiskelumenot vielä keskenään, että lienee järkevämpää jatkaa hoitolomaa vielä pieni hetki. Siis sikäli kun hoitajan hermot kestää...

    VastaaPoista
  2. Iltalenkillä kysyinkin Anitalta, onko Yodolla jälkeläisiä. Ei kuulemma ole :(

    Hoitajan hermot suorastaan lepäävät, on tuo Yodo niin lutunen! En yhtään ihmettele, että ikävä alkaa jo olla. Minäkin jo mietin, mitäs sitten, kun Yodo lähtee kotiin????

    Joten jatketaan hoitolomaa niin kauan kuin tarve vaatii, sopii meille vallan hyvin.

    VastaaPoista