torstai 24. maaliskuuta 2011

Nukkumaan menossa

Koirat ovat jo vallanneet sängyn, mutta ehkä ne tekevät minulle tilaa, jos nätisti pyydän :D

Yodo ei enää ihan niin paljon seuraa minua kuin aluksi. Kävin suihkussa ja Yodo oli makkarissa sängyn päällä nukkumassa kun tulin suihkusta pois. Se taitaa jo tietää, että en katoa minnekään, eikä sen tarvitse seurata minua niin tiiviisti. Ehkä se seurasi siksi, että olin ainoa ihminen sen elämässä tässä vieraassa paikassa ja se halusi varmistua, etten jätä sitä heitteille. Hyvin ymmärrettävää koiran kannalta ajateltuna.

Olimme iltapisuilla aivan järkyttävässä tuulessa ja tuiskussa. Onneksi emme olleet kovin kaukana, kun tuisku alkoi, sillä vaikutti siltä, että koiratkin halusivat vikkelästi kotiin ja olisivat kai juosseet, jos olisivat olleet vapaana. Välillä tuntui, että lähdemme lentoon kaikki kolme, kun tuuli oikein tempoi, mutta onneksi koirat eivät ole ihan pienen pieniä koiria, eikä emäntäkään mikään höyhen.

Huomenna on sitten Yodon kotiinlähdön aika, kyllä me Incan kanssa olemme suruissamme siitä, mutta iloissamme siitä, että Yodo oli täällä meidän kanssamme. Ja toki suomme ilolla sen, että Yodo pääsee omaan kotiinsa ja tuttuihin ympyröihin. Kyllä meistä hyvät kaverit tuli näiden päivien ja öiden aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti