tiistai 22. maaliskuuta 2011

Rauhallinen yö

Nyt yö meni rauhallisemmin, tai minä nukuin sikeämmin. Lehdenjakaja taisi aiheuttaa pientä haukahtelua, mutta muutoin molemmat koirat nukkuivat tyytyväisinä. Yodo nukkui ihan kiinni minussa, mitä Inca ei tee koskaan, vaan sillä taitaa tulla kuuma liiasta läheisyydestä ja se hipsii sängystä lattialle nukkumaan. Mutta Yodo on toista maata! Me nukuttiin ihan kylki kylkeä vasten :) Tänä yönä Yodolla oli ne mainiot pöksyt jalassa, ettei tule yöllä mieleen merkkailla täällä, eikä tullut. Nuo Yodo-malliset pöksyt ovat varmaan hyvät juoksupöksytkin, pitää tuunata Incalle sellaiset.

Puoli seiskan aikaan Inca alkoi osoittaa merkkejä halustaan mennä ulos, mutta Yodolla ei tänään ollut ollenkaan kiirettä. Teimme pikkumetsässä lenkin tosi ihanassa kevätaamussa ja tänään on muutoinkin tulossa lämmin päivä. Lenkin jälkeen tarjosin molemmille aamuruokaa, mutta vastaanotto oli perin vaatimaton. Kumpikaan ei osoittanut pienintäkään kiinnostusta ruokaansa kohtaan, Inca tosin on vähän ihmeissään, miksi se ei saa syödä Yodon ruokaa - olisi kai sitä herkullisempaa ruokaa - mutta ei se siihen kajoa, kun olen tehnyt selväksi, että molemmilla on omat ruuat. Yodo on nyt syönyt melkein yhden päiväannoksen täällä ollessaan.

Inca on niin mainio, kun se käy välillä oikein katsomassa Yodoa ja nuuskuttelemassa sitä, että onko tuo koira tosiaan vielä täällä. Olisi kiva tietää, mitä pienen koiran päässä liikkuu. Ehkä siellä ei liiku mitään. Minä vaan kuvittelen, mitä kaikkea Inca funtsailee. Hyvin tämä pariskunta kuitenkin tulee toimeen keskenään, istuvat hississäkin niin nätisti kuin olisivat ikänsä yhdessä hississä matkustaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti