lauantai 12. maaliskuuta 2011

Koirakylpylässä

Reissu Hyvinkäälle siis tehty! Se meni oikein hyvin sikäli, että koirat olivat oikein nätisti sekä meno- että tulomatkalla. Minä istui takapenkillä Oivan ja Incan välissä, Saku oli etupenkillä emäntänsä sylissä. Kumma kyllä, koirat olivat hyvin rauhallisia, eikä mitään leikkimeininkiä ollut ollenkaan, mutta perillä ennen uimaan menoa, koirat saivat juosta ja reuhoa metsässä, joten tuli sekin tarve tyydytettyä.

Kylpylä oli siellä jossakin keskellä ei mitään. Lähistöllä ei ainakaan näkynyt muuta kuin metsää.

Kylpeminen eli uiminen ei sen sijaan sujunutkaan mitenkään itsestään selvästi, vaan vaati nuoremmilta koirilta uittajan. Kaapo ja Lumi sen sijaan uivat kuin vanhat tekijät, vaikka Lumille reissu altaaseen oli eka. Kaapon vaikutusta varmaan, että Lumikin niin hyvin meni veteen.

Mutta Oivalle, Sakulle ja Incalle uittaja oli tarpeen sillä muutoin koko puolituntinen olisi mennyt koirien maanitteluun, eikä se kuitenkaan olisi tuottanut tulosta. Ihmiset eivät altaaseen saaneet mennä, paitsi uittaja. On ihan eri asia mennä altaaseen kuin luonnonveteen uimaan. Ja Incallakaan nyt mitään kovin kummoista muistikuvaa merivedessä uimisestakaan ole, kun ei sitä kovin montaa kertaa kesällä harrastettu.

Uittaja siis nosti koiran veteen ja auttoi sitä hoksaamaan, mistä on kyse. Kyllä se uimisen niksi siitä löytyi ja Incakin ui allasta päästä päähän lopulta ihan hyvin. Se veteen meneminen vain oli vaikeaa, vaikka siinä oli ihan hyvä mattoluiska, ettei hypätä tarvinnut. Mutta niin se kuulemma on monille koirille vaikeaa. Lohdullista. Incalla oli kaulassa noutajaremmi, josta pidin kiinni ja kuljin altaan reunalla ja Inca ui remmi suussa. Jostain syystä se piti ottaa hampaitten väliin, miksiköhän?

Jos Incalta olisi kysytty, se olisi sanonut, että tuonne altaaseen en enää ikinä mene, mutta Incalta ei kysytty. Jos seuraava kerta joskus tulee, se varmaan menee paremmin jo. Kuvia piti ottaa enemmän, mutta eipä niitä siinä tohinassa ehtinyt juurikaan ottaa. Aina pitäisi olla oma filmausryhmä mukana :D

Siellä oli myynnissä myös koirien ruokaa ja ostin tietenkin raakaluita eli br. rankoja, possunsorkkia ja ydinluita. Saatiin vähän täydennystä meidän ruokavarastoon ja enempää ei olisi mahtunutkaan minun pieneen kaappipakastimeeni, joka täyttyy nykyisin koiran ruuista :o


Uima-allas

"Pukuhuone", joka on hieman hämyisä kuva siksi, että linssi meni huuruun kylpylän kosteudessa. Tässä on siis odottava tunnelma, mitähän tuleman pitää!

Siellä allas on, mutta vielä ollaan aidan turvallisellisemmalla puolella. Ja kuvassa Incan häntä on alhaalla, mikä on  HARVINAISTA! Näyttää ihan oudolta :) Kippurahäntä on niin tunnusomainen Incalle.

Inca ja uittaja

Inca ja uittaja

Inca ja uittaja

Jaa, että mukavaa vai??!!

Säälikää nyt vähän edes...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti