sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Hoitokoira :)

Meillä on täällä hoitokoira, Yodo! Ja Liisalle terveisiä, että hyvin menee.

En tiedä, kuka meistä on eniten ihmeissään: Yodo, joka joutui outoon ja uuteen ympäristöön, Inca, joka ei voi käsittää, että täällä on koira, joka ei leiki sen kanssa, vai minä, jonka perässä nyt kulkee kaksi koiraa yhden sijaan.

Kävimme lenkillä ja Yodolla oli paljon haisteltavaa ja tosi hienosti meni meidän hihnalenkki. Yodo kulkee niin hienosti hihnassa, että siinä on kerrassaan hyvää mallia sählä-Incalle. Nyt Yodo on valloittanut sängyn ja torkkuu siinä, kun kirjoittelen tässä vieressä. Inca on torkkumassa jossain eteisessä kai. Heti jos lähden liikkeelle, lähtevät koiratkin :)

Naapurista kuului, kun Elli ja/tai Inez haukkui ja silloin Yodo höristi korviaan ja juoksi eteisen ovelle ihmettelemään, mistä ääni tuli. Muutoin rappukäytävän äänet eivät sitä tunnu millään lailla häiritsevän. Hyvin luottavaisin mielin se täällä on.

Siinä se menee kaksi koiraa, missä yksikin, ainakin, kun toinen on reippaasti Incaa vanhempi!

Yodo

Inca puuhaa omiaan.

Rauhallista :)

2 kommenttia:

  1. Melkein jo meinasin soittaa, mutta onneksi ehdin ensin lukemaan blogikirjoituksesi;) Tuntuu tosi oudolta, kun on yksi koira vähemmän kotona. Taidetaan olla koko porukka liian kiinnikasvaneita toisiimme...Pitäkää hauskaa, meilläkin tytöt rauhoittuivat selvästi, kun poika lähti pois peppuja nuuskimasta:)

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Saisinko hoitaa Incaa ??

    VastaaPoista