keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Päivän tapahtumia

Meillä päivät kuluvat jo totuttuun malliin ja Yodokin taitaa jo tietää meidän päivärytmin. Oikein luottavaisin mielin se on täällä, että sitä ei ainakaan stressaa kotoa poissaolo.

Varmaksi en voi sanoa, mutta luulen Yodon odottaneen minua oven takana koko kauppareissun ajan. Se nimittäin jäi ihan oven taakse, kun lähdin kauppaan ja siinä se oli heti, kun kaupasta tulin. Vähän niin kuin silloin, kun käyn veskissä. Se vaikutti niin virkeältä, että tuskin se oli edes torkkunut tuona aikana toisin kuin Inca, joka aina venytellen tulee minua vastaan. Yodolle on kai vähän outoa, kun lähtiessä en puhu mitään, enkä takaisin tullessa. Yodo nimittäin tuli kovin nuolemaan minua ja tutkimaan kasseja ja oli selvästi iloinen, että tuo varaemäntä tuli takaisin. Inca tietää, että minulta ei heru huomiota ja se käy vaan kääntämässä luonani ja menee sitten muualle.

Aamupäivällä olimme metsälenkillä ja se meni kaikin puolin mallikkaasti mitä Inca nyt vähän yritti jallittaa Yodoa juoksemaan. Yodo on erittäin reipas ja hyvin se jaksaa meidän lenkkireissut. Vauhti meillä ei ole kova, ihan rauhassa mennään, että Yodo saa haistella. Eihän meillä ole kiirettä minnekään.

Tänään oli myös pesupäivä, pesin Incan kokonaan ja Yodolta tassut ja jalat, kun kuravelli tuppaa vallan likaamaan Yodon vaalean turkin. Hyvin Yodo antaa ihan vieraan ihmisen jopa tehdä hoitohommia. Saan nostaa sen ammeeseen ja sieltä pois ilman mitään kommervenkkejä. Ja kiltisti se antaa pestä ja kuivata jalat. Se on aina tyytyväinen, eikä pistä hanttiin ollenkaan.

Inca taas ei meinannut tulla pesulle ollenkaan. Piti kantaa se olkkarista, kun neitiä ei olisi huvittanut kylpeä. Mutta ei siinä mikään auta, kun emäntä kerran on jotain päättänyt tehdä niin sitten se tehdään kanssa.

Ja tässä taas päivän kuva! Koirulit nukkuivat petaamassaan sängyssä, kun katselin areenalta yhden ohjelman. Minähän petaan sängyn joka aamu, mutta nämä veitikat petaavat sen omaan järjestykseensä monta kertaa päivässä :) Yleensä se menee niin, että Yodo aloittaa pöyhimisen ja Inca tulee ja täydentää sen. Vissiin tulee sitten molemmille mieleiset paikat nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti