tiistai 15. maaliskuuta 2011

Järven jäällä ja rannoilla

Kävimme taas tassuttelemassa aurinkoisella jäällä ja nappailemassa kuvia lyhytturkkisesta koirasta. Olen tosi tyytyväinen a) leikkuutulokseen tuolla vitosen terällä ja b) Incan uuteen ulkomuotoon! On aina niin kivaa "löytää" koiransa uudelleen pörrökasan alta.

Ihmeen hyvä turkista tuli, kun ottaa huomioon kuinka huopaantunut se oli ja miten aikaavievää oli lyhentää se. Mutta toki onhan minulla jo aivan valtava trimmauskokemus takana, että ihmekös tuo :D :D

Luin netistä, mistäs muualta, että huopaantunut turkki ei hengitä, se kutiaa ja se voi aiheuttaa iho-oireita, joten parempi jatkossa leikata vaan useammin tai sitten yrittää jollain konstilla saada turkki pysymään huopaantumattomana. Vaan kun se oli lähes kauttaaltaan enemmän tai vähemmän huopaantunut, niin enpä tiedä, miten sen jatkossa saa estettyä muuta kuin leikkaamalla. No, Incan turkki ei nyt vielä ole aikuisen koiran turkki, joten ehkäpä huoppaantuminen loppuu ajan myötä.

Jään kantavuudesta en tiedä, mutta hankikanto oli hyvä yöpakkasen ansiosta. Olihan jäällä hiihtäjiä ja kulkijoita, joten ei siellä vielä tarvi pelätä jäihin vajoamista.

Ja alla kuvailoittelua:



Lempparikuva!



Lintutornin portaat

Pitääkä emännän tuonne aina kiivetä?

Lumipallonheittoleikkiä


Hyppy!




Namei!

Vilvoittelua!


Joutsenpariskunta avannolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti