torstai 1. huhtikuuta 2010

Yökylään

Vahtikoira nukkuu vahtipaikallaan. Taitaa olla aivan uupunut, kun olimme Iineksen ja Ellin kanssa lenkillä. Koirilla oli kivaa, tai siltä ainakin näytti. Mukavaa Incan kannalta, että naapurissa on Elli, niin se saa tuntumaa isoonkin koiraan. Ja kovasti Inca vaikuttaa olevankin kiinnostunut Ellistä, vaikka toki suurin osa ajasta menee siskon kanssa peuhatessa.

Hyvä onkin, että Inca sai purettua energiaa, kun sillä on edessä rasittava bussimatka kissojen luo. Matkasta Inca ei tiedä mitään, jos ei ole arvannut, että jotain outoa on tekeillä, kun olen kasannut tavaroita reppuun, jota se ei ole ennen nähnyt. Saa nähdä, miten tuo matka kaikkinensa menee. Ensimmäistä kertaa Inca pääsee tai joutuu keskelle kaupungin vilinää, kun menemme Tuomikirkkopuistoon odottelemaan saaristobussia. Näin etukäteen voin vaan kuvitella, miten peloissaan Inca on. No, minulla on mukana herkkuja vaikka kuinka paljon, jos niistä olisi apua mahdolliseen järkytykseen.

Nyt olemme kissojen kanssa vähän pitempään, niin voi olla, että kissat ja koira tulevat pakosta paremmin tutuiksi. Meillä on myös aikaa tutustua laajemmin ympäristöön, niin Inca alkaa tottua noihinkin maisemiin, joissa se tulevaisuudessa kuitenkin tulee viettämään aikaa silloin tällöin. Niin, nyt Inca on ensimmäistä kertaa yökylässä, joskin minä olen turvana:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti