lauantai 24. huhtikuuta 2010

Lisää saavutuksia

Nyt viisi perättäistä sisäsiistiä päivää! JEE! Hyvä Inca! Hyvä emäntä!

Eilen oli myös siivouspäivä. Niitä on nykyisin useamminkin, kun lattiat ovat tämän tästä täynnä kaikenlaista roskaa, jota ilmeisesti tulee turkin mukana ulkoa sisään. Talvella sitä ei tullut tietenkään, kun oli lunta. Lakaisen roskat usein harjalla (Incan avustuksella), kun se käy näppärämmin, vaikka tosiasiassa ei käy juuri Incan avun vuoksi. Harjaa on tosi kiva jahdata nimittäin. Kohta siinä ei enää ole harjaksia, kun Inca repii niitä pois.

Eilen imuroin ja sitten otin mopin esiin, aloin mopata lattioita ja katsoin, miten Inca suhtautuu moppiin nyt. No ensin se tuli siihen mopin tykö haukkumaan ja yritti tarrautua siihen entiseen malliin, mutta minulla oli vesipullo fölissä ja muutaman yrityskerran jälkeen Inca luovutti. Eikä se edes yrittänyt tosissaan, vaan kait kokeili, että annanko jahdata moppia vai en. En antanut.

Alistuneena se meni eteisen nurkkaan oven viereen nukkumapaikalleen ja oli siellä koko ajan. Meni syrjäänkin kiltisti, kun tulin kohdalle moppaamaan.

Tästä voi päätellä, että kun on riittävän määrätietoinen ja päättäväinen, niin oppi menee perille tosi hyvin. Ja jos nyt olisin ollut välinpitämätön ja antanut Incan jatkaa mopin jahtaamista, niin seuraava vieroituskerta olisi varmaankin ollut paljon vaikeampi. Olisihan fiksu Inca hoksannut, että kappas vaan, välillä saa jahdata ja välillä ei. Tai sitten se olisi ajatellut, että se on voittanut meidän kisan, kun nyt se saakin taas jahdata moppia. Huono johtaja tuo emäntä!

No tuossa asiassa olin hyvä johtaja, vaan en ole ollenkaan kaikissa. On meillä vielä hommia monen asian kanssa. Toisaalta pentuhan Inca vielä on, eikä siltä voi vaatia tässä vaiheessa mahdottomuuksia. Asia kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti