sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Lätäköitä...ja suunnitelmia

Sisäsiisteysputki romahti eilen! Kolmet pisut keittöön! Matolle, lattialle ja omalle tyynylle, jossa Inca tosin aika harvoin makoilee. Ja lätäköt tulivat, koska ajattelin mm., syönkö ensin vai vienkö Incan pisuille ensin. Söin ensin. Se oli virhe. Ja annanko iltaruuan ensin vai mennäänkö ensin pisuille. Ei menty, kun vasta hetki sitten oltiin pisuilla. No tänään sitten tsemppaan taas!

Suunnitelmissa on tänään lähteä kaupungille katsomaan ihmisiä, väkijoukkoja, kun on täällä kaikenlaista tapahtumaa. Saa Inca vähän tuntumaa tuommoiseenkin tilanteeseen ja minä siihen, miten Inca käyttäytyy, kun on ihmisiä paljon ja häppeninkiä ympärillä. Välillä tuntuu, että tämä häppeninki, jota tässä lähistöllä on (autot, ihmiset, koirat) on ihan riittävää ja liikaakin, vaikka tosiasiassa tämä on vielä vähäistä.

Iltapisuilla eilen taisimme nähdä siilin. Inca sen bongasi, kun alkoi tuijottamaan pimeyteen ja joku siellä ruohikossa tosiaan liikkui, kun ihmettelin, miksi Inca jähmettyi paikalleen. Ihan siilin oloinen otus siellä oli, mutta varma en ole, kun oli sen verran hämärää ja otus kaukana. Ei ole siilillä hääppöiset asuinympäristöt tai sillä elukalla, joka siellä oli. Ja aamulla Inca ihmetteli talon seinässä näkyvää varjoani ja varmuudeksi haukahti sille :) Lintuja on tiirailtu myös kauan ja hartaasti. Taitaa Incasta tulla lintubongari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti