tiistai 20. huhtikuuta 2010

Toinen sisäsiisti päivä

Eilen ei tullut yhtään pisua sisälle, mutta se oli taas ahkeran ulkoilutuksen ansioita ja sen ansioita, että kun merkit alkavat viitata siihen, että Inca etsii paikkaa, niin ei muuta kuin ulos. Aina en tietenkään ole näkemässä Incan puuhia ja joskus taas ajattelen, että no ei sillä nyt taas voi olla hätä. Useimmiten voi olla. Nämä nyt ovat vielä harvinaisuuksia, mutta ehkä pikku hiljaa alkaa homma kääntyä niin, että vahingot sisälle tulevat harvinaisemmiksi. Ja yöthän menevät hyvin, kuten ovat menneet alusta asti.

Incahan nukkuu nykyisin lattialla, milloin eteisessä, milloin sängyn vieressä. Kai se vaihtelee paikkaa yön aikana. Aamulla se tulee "tönimään" minua, että enkös jo herää. Jos nostan Incan sänkyyn, se köllii siinä minun kanssa ilman kiirettä ulos. Tai jos en jaksa nousta sen tullessa tönimään, se saattaa torkkua lattialla ihan rauhassa. Kuitenkaan lätäköitä ei ole tullut lattioille yön aikana ja hyvin ehditään aamulla ulos, toki lähimmälle nurmikolle, ei kauemmas.

Tuo lattialla nukkuminen alkoi ihan itsestään jokin aika sitten ja vaikka Inca saattaa käydä kääntämässä sängyssä, kun menen nukkumaan, se kuitenkin menee eteiseen yöunilleen.

Tänään menemme taas saamaan oppia pentukurssille, kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti