maanantai 19. heinäkuuta 2010

Siili

Eilen iltapisuilla Inca alkoi nuuskia heinikon reunaa ja käyttäytyi vähän omituisesti. Ihmettelin, mikä siellä heinikossa muka on. No, kun kumarruin katsomaan, siellä oli siili, ilmeisesti poikanen koosta päätellen. Inca yritti nuuskutella sitä varovasti, mutta siili ei tykännyt koiran läheisyydestä, vaan jotenkin tuhahti tai ärähti ja meni kerälle. Jätimme siilin rauhaan, että se pääsi siitä minne sitten olikin menossa.

Kaikenlaisia eläimiä olemme kohdanneet, mutta onneksi emme käärmettä. Ehkä Inca suhtautuisi siihen yhtä epäluuloisesti kuin siiliin, mutta toisaalta se on hirvittävän utelias, enkä tiedä, miten se käärmeeseen reagoisi. Ja miten käärme reagoisi koiraan.

Muutoin eilinen iltapäivä oli Incalle taas tosi kiva, kun olimme Paraisilla ja siellä oli paljon rapsuttajia ja lapsia leikkikavereina tai Inca ainakin osallistui leikkeihin, joita lapset leikkivät.

Inca sai pari Cesar purkkia ja illalla se sai pienet maistiaiset herkusta, jota se ei ennen ole saanutkaan. Nam, että oli hyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti