perjantai 23. heinäkuuta 2010

Incan hienot hampaat

Unohtuipa eilen mainita, että Inca sai taas kehuja hienosta purennasta. Nyt oli siis eri ihminen katsomassa hampaita kuin edellisellä kerralla. Mutta Incan purenta ja hampaat ovatkin hienot ja hyvät, turhaan eivät siis ole kehuja jaelleet.

Hampaita harjataan iltaisin sormihammasharjoilla, vaikka harjaamisesta ei sillä tavoin voikaan puhua kuin yleensä harjaaminen ymmärretään. Inca ei vielä istu suu auki ja anna minun harjata hampaat joka puolelta, mutta saan niitä sohittua sieltä täältä ja vähän harjattuakin. Se on tuo kanatahna aikamoista herkkua ja sen lipominen on Incan mielestä koko jutun pointti. No, onhan harjoja kiva pureskellakin. Minulla ei siis ole mitään vaikeuksia saada Incaa veskiin, sanon sille "hampaat" ja ihan innolla se istahtaa lattialle odottamaan kanatahna-annosta, joka tarjoillaan sille kummallisista kapistuksista.

Mutta ei tuo vielä mitään. Juttelin yksi ilta kissanomistajan kanssa, joka kertoi, että heidän kissanpentusakin hampaat harjataan. Pentu on nelikuinen. Sillä on varmaan hiiritahnaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti