keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Koulutus peruttu, pöh!!!

Meidän piti lähteä koulutukseen, mutta se onkin peruttu tänään vinttikoirien kilpailun vuoksi. Voi tylsyys, kun jalka vihdoinkin alkaa olla siinä kunnossa, että sen kanssa voi jo paremmin kävellä ja olla. Onneksi sentään tuli mieleeni tsekata netistä kääppänöiden sivut, ettei turhaan menty. Se tästä enää olisi puuttunutkin!

No, meillä on ollut tänään kovat koulutukset kuntopolulla, jossa olimme pitkästä aikaa harjoittelemassa remmikävelyä. Juoksijat erityisesti aiheuttavat haukkumista ja ryntäilyä niin kuin autot sillon aikoinaan. Ja muutoinkin kävely remmissä siellä on tavattoman vaikeaa, poukkoilevaa ja hätäistä sinne tänne sähläämistä ja rynnimistä. Kai se on niin, että remmikävely pitää opettaa alusta alkaen uusissa olosuhteissa ja tilanteissa, eikä koira ymmärrä, että aina kun ollaan remmissä, kävellään nätisti oltiin sitten missä tahansa.

Pitkän lenkin teimme kuitenkin ja olimme suurimman osan ajasta metsäpoluilla, kun eihän sitä remmipoukkoilua jaksa koira sen paremmin kuin emäntäkään kovin pitkää aikaa kerrallaan puhumattakaan juoksijoista, jotka joutuvat haukunnan kohteeksi. Jalkakin kesti jo hyvin pitemmän lenkin ja kävimme ihan uusilla poluilla kulkemassa, että Inca sai nuuskutella uusia hajuja.

Toivotaan nyt, että näyttelykoulutusta ei estä mikään huomenna ja pääsisimme edes sinne harjoittelemaan.

Tässä unikeko, vaikka vielä ei ole unikeon päiväkään:


Inca vaan nuukkuu ja nuukkuu, vaikka emäntä on ollut jo pitkät tovit ylhäällä. Ei ole kiirettä aamupisuille ja muutoinkin voi jo sanoa, että Inca on sisäsiisti, sillä pisuja ei ole aikoihin tullut sisälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti